Volledig scherm
Metalband Distillator op een eerdere editie van Randrock. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Muziek van Rammstein dreunt op Randrock 2020, in hartje Vriezenveen

VRIEZENVEEN - De eerste bands voor Randrock 2020 zijn geboekt. Het festival, dat op 21 mei in hartje Vriezenveen wordt gehouden, sluit af met muziek én vuurwerk van Rammstein. De nummers worden vertolkt door tributeband Herzleid uit Duitsland. 

„We vinden het ontzettend gaaf dat dit gelukt is”, aldus het bestuur van Randrock. Rammstein stond namelijk met stip op 1 in de poll die vorig jaar werd gepubliceerd op de facebookpagina van het festival. Randrock 2020 wordt een tikkeltje  anders ten opzichte van voorgaande edities, laat de organisatie weten. Zo wordt de indeling van het festivalterrein gewijzigd. „Wat blijft is de gezelligheid. Vanzelfsprekend komen de onderdelen Randrock Junior, Randrock Food & Reggae Lounge en Randrock Dance ook terug.” Het thema dit jaar is ‘vrijheid & blijheid’. Toepasselijk; 75 jaar na de bevrijding van de Tweede Wereldoorlog.

Er zijn al meer bands geboekt.  ’s Middag staat The Eagles Legacy op het podium. Ook de grotendeels Vriezenveense band The Beggars’ Clan is present met Irish Folk. De uit Nashville (Tennessee /USA) afkomstige singer/songwriter Stacie Collins vermengt rock, blues en country.

  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

Almelo e.o.