Een Claas-hakselaar aan het werk. Zo zag een loonbedrijf uit Enter het ook voor zich. Maar de machine vertoonde gebreken en deed niet wat ze moest doen (foto ter illustratie).
Volledig scherm
PREMIUM
Een Claas-hakselaar aan het werk. Zo zag een loonbedrijf uit Enter het ook voor zich. Maar de machine vertoonde gebreken en deed niet wat ze moest doen (foto ter illustratie). © Bart Slotman/Dronekiekjes

Na jaren procederen komt er een einde aan hakselaar-ruzie tussen Twentse ondernemers

DEN HAM/ENTER - Een fikse ruzie die in 2017 begon tussen twee Twentse agrarische ondernemers over een Claas-hakselaar is op de valreep van 2021 alsnog beslecht door de rechtbank. Wetering Den Ham moet 80.000 euro betalen aan loonbedrijf JB ter Steege.

  1. Bange buren in Vriezenveen hadden bijna twee jaar rust, maar huurder mag na hoger beroep terugkeren in zijn huis
    PREMIUM

    Bange buren in Vriezen­veen hadden bijna twee jaar rust, maar huurder mag na hoger beroep terugkeren in zijn huis

    VRIEZENVEEN - Buren aan de Petersburgstraat in Vriezenveen stonden doodsangsten uit voor zijn uitbarstingen. „Ik snijd je de keel door”, riep Gerwin M. ooit met een mes in de hand, naar zijn buurvrouw. Ook stak hij volgens de rechtbank een auto in brand. Maar in hoger beroep gaat door die veroordeling een streep. Het belangrijkste gevolg: de gevangenisstraf is nu omgezet in een werkstraf.

Almelo e.o.