Volledig scherm
Eerste brainstormsessie over invulling lokaal sportakkoord is in het clubbhuis van Voorwaarts in Westerhaar. © Voorwaarts Westerhaar

Nadenken over activiteiten voor sportakkoord Twenterand

WESTERHAAR - Bij voetbalvereniging Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt maandagavond 14 oktober verder gepraat over de invulling van een lokaal sportakkoord voor Twenterand. 

Voor deze bijeenkomst zijn vertegenwoordigers uitgenodigd van verenigingen, zorginstellingen, bedrijfsleven en onderwijs. Het thema van de avond is ‘bewegen is gezond’. 

Voetbalclubs

Het doel is om concrete activiteiten te bedenken rond onder meer bewegen, gezond eten en de vitaliteit van het verenigingsleven. Dergelijke samenkomsten staan de komende tijd ook op de agenda bij voetbalclub Vroomshoopse Boys, voetbalvereniging Den Ham en in sportaccommodatie De Stamper in Vriezenveen. 

Iets moois

Sportwethouder Mark Paters verwacht veel van deze wijze van samenwerken: „Belangrijk is om gebruik te maken van wat er al is en daarop verder te bouwen. Wanneer we allemaal verder kijken dan het eigen belang, weet ik zeker dat er iets heel moois gaat ontstaan.”

Almelo e.o.