Volledig scherm
PREMIUM
Het winnende ontwerp voor het appartementencomplex in Vroomshoop van Building Design Architectuur uit Borne. © illustratie Building Design Architectuur

Nieuw appartementencomplex in Vroomshoop ‘in 2020 klaar’

VROOMSHOOP - Het schetsontwerp ligt klaar. Vanuit ontwikkelaars is er voldoende interesse in de grond. En Twenterand is ambitieus. Het appartementencomplex op het voormalige MCC-terrein in Vroomshoop moet er snel komen. Het liefst al volgend jaar. 

Als het aan wethouder Mark Paters ligt wordt het appartementencomplex in de eerste helft van 2020 opgeleverd. Een ambitieus doel, weet Paters. Maar dat is ook de reden dat de gemeente nog voor de grond verkocht is aan een marktpartij een ontwerpwedstrijd hield. „We willen de vaart erin houden”, zegt Paters.

  1. Natuurorganisatie KNNV luidt de noodklok: ‘Help, het cultuurlandschap verdwijnt!’
    PREMIUM

    Natuurorga­ni­sa­tie KNNV luidt de noodklok: ‘Help, het cultuur­land­schap verdwijnt!’

    VRIEZENVEEN - De Koninklijke Vereniging voor Veldbiologie afdeling Vriezenveen (KNNV) is bezorgd over het buitengebied van de gemeente Twenterand. De natuurorganisatie luidt de noodklok over het gebied Het Veenschap tussen Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk. ‘We zien dit landschappelijk en cultuurhistorische deel van de gemeente Twenterand hard achteruitgaan’, schrijft de KNNV in een brandbrief aan B en W en de raad van Twenterand.

Almelo e.o.