Lachend zaten ze erbij in 2018, toen ze een samenwerkingsovereenkomst ondertekenden. Maar in de jaren die volgden vlogen de jongerenwerkorganisaties elkaar in de haren.  Van links naar rechts: wethouder Mark Paters (gemeente Twenterand), Gert Bolhuis (Stichting Jongerenwerk Den Ham), Renny van Faassen (Stichting ZorgSaam Twenterand) en Rick Keus (Stichting Reflection).
Volledig scherm
Lachend zaten ze erbij in 2018, toen ze een samenwerkingsovereenkomst ondertekenden. Maar in de jaren die volgden vlogen de jongerenwerkorganisaties elkaar in de haren. Van links naar rechts: wethouder Mark Paters (gemeente Twenterand), Gert Bolhuis (Stichting Jongerenwerk Den Ham), Renny van Faassen (Stichting ZorgSaam Twenterand) en Rick Keus (Stichting Reflection). © Gemeente Twenterand

Nieuwe episode in jongerenwerksoap Twenterand: twee organisaties vroegen zelf te laat subsidie aan

VRIEZENVEEN - Ze strijden fel tegen een gunning voor al het jongerenwerk aan een andere partij, omdat ze zonder geld van de gemeente hun inlopen kunnen sluiten. Er zou ook van alles mis zijn met de gunning aan ZorgSaam. Maar in dat verlengde hebben Reflection en Jongerenwerk Den Ham geen beste beurt gemaakt: ze waren te laat met hun subsidieaanvraag.