Volledig scherm
PREMIUM
Door de klap tegen de boom werd het motorblok van de Porsche uit de auto geslingerd. © News United/Kevin Gerrits

Ondernemer uit Westerhaar geeft openheid op social media na ongeluk: ‘Geen alcohol in het spel’

WESTERHAAR - Ondernemer Patrick Jaspers Faijer uit Westerhaar wordt aangesproken door klanten op zijn auto-ongeluk van vorige week en besloot daarom openheid te geven op Facebook.

Jaspers Faijer vreest klanten van zijn bedrijf in civiele techniek kwijt te raken naar aanleiding van het ernstige ongeval. Hij stapte uit de auto en ging naar het ziekenhuis, waarna de politie meldde dat er daarom geen bloedproef meer kon worden afgenomen. Op de Achteres in Den Ham raakte de 27-jarige inwoner van Westerhaar vorige week woensdagavond rond half twaalf de macht over het stuur kwijt van zijn Porsche Panamera. De sportwagen knalde tegen een boom en de bestuurder, die alleen in de auto zat, had alle geluk van de wereld dat hij het kon navertellen. 

„Klanten komen bij me en spreken me aan: wat maak je nu: met alcohol achter het stuur? En waarom ren je weg?”, zegt Jaspers Faijer. Vorige week werd op basis van informatie van de politie gemeld dat de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. Later werd hij aangetroffen in het ziekenhuis. Volgens de politie was het toen te laat om een bloedproef te doen.

Almelo e.o.