Organisatie Santa Run in Vriezenveen doet oproep aan bewoners voor extra sfeer

VideoVRIEZENVEEN - De organisatie van de Steven Pig’s Santa Run in Vriezenveen roept bewoners op hun straten te versieren, zodat de deelnemers, allen in kerstmanpak gehuld, vrijdagavond in een passende entourage door het dorp rennen. 

Daarmee richt de organisatie zich vooral op bewoners en bedrijven aan het Manitobaplein, Schoutdoddestraat, Grensweg, Kerkstraat, Almeloseweg, Jonkerlaan en Westeinde. Deze straten maken deel uit van het parcours. ‘Versier uw huis, tuin, balkon zo mooi mogelijk met lampjes of kerstversiering zodat we Vriezenveen weer geweldig mooi op de kaart kunnen zetten.’

Vanaf 18.30 uur begint de Santa Run. Uiteindelijk rennen 1500 mannen, vrouwen en kinderen in rode kerstmanpakken door Vriezenveen. Vervolgens is er een afterparty in de tent. De Santa Run is het laatste grote feest in het jubileumjaar 650 jaar Vriezenveen.

Volledig scherm
VRIEZENVEEN - Start Santa Run van de Steven Pig's Santa Run (er zijn drie onderdelen, het onderdeel 'Santa Run' begint om 19.45 uur). Fotobon-nummer: TT-2018-007563 EDITIE: AM FOTO: Robin Hilberink RH20181207 © Robin Hilberink
  1. Pomphouder René uit Westerhaar slaat advies gemeente in de wind: 'Dat kan helemaal niet’
    PREMIUM

    Pomphouder René uit Westerhaar slaat advies gemeente in de wind: 'Dat kan helemaal niet’

    VRIEZENVEEN/ WESTERHAAR - Even gloorde er hoop voor René Winkels van AVIA Tankservice Haarhuis in Westerhaar. Hij wilde vorig jaar al zonnepanelen op het dak van zijn tankstation laten leggen, maar kreeg toen nul op het rekest: het elektriciteitsnetwerk staat het niet toe. Nu lijkt er weer ruimte te zijn voor ondernemers met duurzaamheidsinitiatieven. „Maar vermoedelijk niet voor mij.”

Almelo e.o.