Achter deze deur moest een hoorzitting over het kanaal over, nadat er schijn van belangenverstrengeling was. Het was exemplarisch, hoe er door de overheid wordt omgegaan met gedupeerden.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter deze deur moest een hoorzitting over het kanaal over, nadat er schijn van belangenverstrengeling was. Het was exemplarisch, hoe er door de overheid wordt omgegaan met gedupeerden. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Overijssel is de firma list en bedrog: zo ervaren bewoners van het Twents kanaaldrama dat, bleek deze week in Twenterand

nieuwsupdateTWENTERAND - Afgelopen week het nieuws in Twenterand niet op de voet gevolgd? Journalist Ferry de Goeijen praat u bij over de belangrijkste gebeurtenissen. Over de firma list en bedrog die Overijssel heet en giechelen, als je weer eens gedupeerden voor de gek houdt.

  1. Buurt uit Vriezen­veen protes­teert tegen vluchtelin­gen­cha­lets, emoties lopen soms hoog op: ‘Wat zit hierachter?’
    PREMIUM

    Buurt uit Vriezen­veen protes­teert tegen vluchtelin­gen­cha­lets, emoties lopen soms hoog op: ‘Wat zit hierachter?’

    Ze hebben één ding gemeen: ze balen ervan hoe de vluchtelingenchalets hen zijn opgelegd door burgemeester Hans Broekhuizen. Maar waar sommige buurtbewoners willen proberen het beste ervan te maken, lopen bij anderen de emoties flink op. Een ding is zeker: ze hoeven na het vertrek van de Oekraïners niet te vrezen voor de komst van asielzoekers. „Ik kan u vertellen dat dat niet gaat gebeuren.”
    Vriezenveen