Jan Jonker moest de raadsvergadering vanuit huis volgen.
Volledig scherm
Jan Jonker moest de raadsvergadering vanuit huis volgen. © Lenneke Lingmont

Raadslid Jan Jonker uit Vriezenveen besmet met corona: ‘Gelukkig milde klachten’

VRIEZENVEEN - Hij volgde de raadsvergadering van Twenterand vanuit huis. Jan Jonker keek bij meerdere onderwerpen verbeten toe. Wat had hij graag willen reageren. Maar het SGP-raadslid uit Vriezenveen, dat maar wat graag de discussie aangaat, is positief getest op corona en zit met zijn gezin in quarantaine.

 1. PVV verrast Vroomshoops raadslid Veltmeijer met 35ste plek op kieslijst: ‘Beetje teleurgesteld’
  PREMIUM

  PVV verrast Vrooms­hoops raadslid Veltmeijer met 35ste plek op kieslijst: ‘Beetje teleurge­steld’

  VROOMSHOOP - Hij sprak het meermaals hardop uit: de Tweede Kamer was zijn doel. Maar nu Erik Veltmeijer op plek 35 staat op de kieslijst van de PVV, kan dat de prullenbak in. Veltmeijer wordt 60, het was zijn eerste en tegelijk laatste kans. „Ik zeg je eerlijk: toen ik de lijst zag, was ik best wel een beetje teleurgesteld. Aan de andere kant ben ik ook trots dat ik mee mag werken aan het verder uitbouwen van de PVV.”
 2. Hij stopt, maar ooit was Cor uit Den Ham de jongste rijinstructeur van het land: ‘Jongens en meiden aan wie ik lesgaf, zag ik de avond ervoor in de kroeg’
  PREMIUM

  Hij stopt, maar ooit was Cor uit Den Ham de jongste rijinstruc­teur van het land: ‘Jongens en meiden aan wie ik lesgaf, zag ik de avond ervoor in de kroeg’

  DEN HAM - Hij was volgens eigen zeggen ooit de jongste rijinstructeur van het land. Zij schreef op haar kraambed tegelijkertijd geboortekaartjes en facturen. Cor (60) en Anneke Schrotenboer (59) uit Den Ham zijn veertig jaar lang vooral aan het werk geweest. Tot nu. „De laatste jaren kreeg ik vaak te horen: ‘Je krijgt de groeten van mijn oma’. Dan weet je het wel.”
 1. Eigenaar van geplunderde winkel in Rotterdam: 'Alles is weg!'
  Play

  Eigenaar van geplunder­de winkel in Rotterdam: 'Alles is weg!'

 2. Celstraf bij geweld tegen hulpverleners en journalisten
  Play

  Celstraf bij geweld tegen hulpverle­ners en journalis­ten

Almelo e.o.