Voorwaarts Westerhaar richt rookvrije zones in.
Volledig scherm
Voorwaarts Westerhaar richt rookvrije zones in. © Voorwaarts Westerhaar

Roken? Voorwaarts Westerhaar verbiedt het bij ingang en op tribune

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Bij Voorwaarts Westerhaar mag voortaan niet meer gerookt worden bij de ingang en op de tribune. De club heeft twee rookvrije zones ingericht.

 1. Jan uit Vriezenveen houdt slapeloze nachten door boom: Van de Rijdende Rechter hoeft Twenterand niet te kappen

  Jan uit Vriezen­veen houdt slapeloze nachten door boom: Van de Rijdende Rechter hoeft Twenterand niet te kappen

  VRIEZENVEEN - Hij had er tijdens de winterstormen slapeloze nachten van. Maar dat is voor de Rijdende Rechter niet voldoende om de gemeente Twenterand te dwingen de boom pal tegenover zijn woning te kappen. Jan Schuurman kijkt ook tijdens de komende stormen tegen een schuddende Winterlinde aan. Al komt hij nu na de uitspraak van meester John Reid een stuk gerustgestelder over. „C’est la vie.”
 2. Wie een hartaanval krijgt in Vroomshoop is ten dode opgeschreven & Twenterand pakt oud echtpaar in Vriezenveen keihard aan
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Wie een hartaanval krijgt in Vroomshoop is ten dode opgeschre­ven & Twenterand pakt oud echtpaar in Vriezen­veen keihard aan

  TWENTERAND - Afgelopen week het nieuws in Twenterand niet op de voet gevolgd? Journalist Ferry de Goeijen praat je bij over de belangrijkste gebeurtenissen, blikt terug op afgelopen week en kijkt vooruit. Op de ene plek keihard handhaven, op een andere locatie de boel laten begaan en zelf doodsbenauwd zijn voor een boete. Twenterand liet de afgelopen dagen twee gezichten.

Almelo e.o.