Volledig scherm
Openluchtzwembad De Zandstuve in Vroomshoop. © Bert Kamp

Smeekbede Dorpsraad Vroomshoop aan adres college voor zwembadonderzoek

VROOMSHOOP - De Dorpsraad Vroomshoop wil dat het college van burgemeester en wethouders gebruik maken van een aanbod van een marktpartij om gratis onderzoek te doen naar de mogelijkheid een overdekt zwembad te bouwen naast het openluchtbad De Zandstuve in Vroomshoop.Een nog onbekende marktpartij zou dit onderzoek gratis willen uitvoeren.

In een smeekbede schrijft de Dorpsraad: ,,Gemeente Twenterand neem alstublieft dit prachtige gebaar aan en wellicht blijkt geheel kosteloos dat u al die tijd gelijk heeft gehad en dat het zwembad in Vriezenveen de enige, goedkoopste en beste oplossing is.''

Onbegrijpelijk
De VVD kwam met die optie: volgens raadslid Chris Walraven zou een niet nader genoemde ‘serieuze marktpartij’ zo’n onderzoek uitvoeren, wanneer het daar formeel opdracht voor krijgt van het college. Wethouder Martha van Abbema gaf echter aan dat de raad al heeft gekozen om alleen in Vriezenveen zo’n onderzoek uit te voeren. Onbegrijpelijk, meent de Dorpsraad. Zij vindt de reactie van Van Abbema teleurstellend en meent dat het college hoe dan ook een overdekt bad in Vriezenveen wil.

Almelo e.o.