Volledig scherm
Spelactiviteiten bij Ons Domein. © Bert Kamp

Speeltuinvereniging Ons Domein Westerhaar viert 60-jarig bestaan met feestweek

WESTERHAAR - Ons Domein bestaat 60 jaar. Het jubileum van de speeltuinvereniging uit Westerhaar wordt deze week gevierd.

De aftrap van de jubileumweek van Ons Domein is maandagmiddag om 13.00 uur bij het onderkomen aan de Leidijk. Een niet nader genoemde ‘prominente inwoner’ van Westerhaar neemt die opening voor zijn/haar rekening. Vervolgens zijn er diverse spelen voor kinderen.

Het festijn wordt dinsdag vervolgd met diverse activiteiten tussen 13.00 en 16.00 uur. Op woensdag staat van 13.00 tot 16.00 uur een rommelmarkt o het programma, terwijl op donderdag 20 oktober naast kinderactiviteiten een goochelaar z’n kunsten laat zien. Met een disco op vrijdag 21 oktober in het speeltuingebouw wordt de feestweek afgesloten.

Lampionoptocht
De Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk levert ook een bijdrage aan de feestweek: de jaarlijkse lampionoptocht waar kinderen verkleed aan mee kunnen doen. De optocht begint om 19.00 uur bij Ons Domein en deelnemers kunnen zich daar vanaf 18.30 uur inschrijven.

Ook leden van muziekvereniging Soli Deo Gloria doen mee aan de lampionoptocht, zij voeren de stoet aan en zorgen voor de muzikale omlijsting. De tocht eindigt ook weer bij Ons Domein. Een jury heeft dan al besloten welk kind het mooiste is verkleed. De disco volgt na afloop van de lampionoptocht.

Almelo e.o.