Volledig scherm
Het complex van Vroomshoopse Boys, met de tijdelijke feesttent vanwege de festiviteiten rond het 75-jarig bestaan van de club. © Reinier van Willigen

Sportcarrousel naar Vroomshoop: 3 dagen lang activiteiten voor jeugd

VROOMSHOOP - ZorgSaam Twenterand houdt op 3, 4 en 5 september een zogeheten sportcarrousel. Doel daarvan is om kinderen te motiveren foor een sport of een vorm van bewegen, maar dan wel op een dusdanige manier dat die motivatie uit henzelf komt. 

Bij de sportcarrousel krijgen lokale sportverenigingen en beweegaanbieders de kans om hun sport dan wel bewegingsvorm te promoten. Het rooster is zo in elkaar gezet dat elk kind in aanraking komt met de sport of bewegingsvorm. In Vroomshoop, waar de sportcarrousel ditmaal plaatsheeft, doen alle scholen van het reguliere basisonderwijs mee. Goed voor een deelname van in totaal 600 kinderen. 

Dit jaar is de 75-jarige en jubilerende voetbalvereniging Vroomshoopse Boys gastheer. De sportcarrousel is voor ouders en overige bezoekers gratis toegankelijk. Het clubhuis van Vroomshoopse Boys is voor een kop koffie of thee geopend. 

Voor vragen of meer informatie: neem contact op met  combinatiefunctionaris sportjongerenwerk Stef Lamberink (tel. (0546) 481 456 of e-mail slamberink@zorgsaamtwenterand.nl).

Almelo e.o.