Volledig scherm
© ThinkStock

Staatsloterijwinnaar van 1 ton kocht lot bij Bruna in Vroomshoop

VROOMSHOOP - Winkel Bruna aan het Julianaplein in Vroomshoop heeft een Staatslot verkocht waarop een geldprijs van 100.000 euro is gevallen. Dat meldt de Staatsloterij. 

Bij de Staatsloterijtrekking van 10 augustus viel de prijs, een ton dus, op het lot met nummer HD 64768. Het lot bleek te zijn verkocht in het kanaaldorp. De winnaar ontvangt het geldbedrag belastingvrij.

Privacy

Onbekend is om wie het gaat. Omwille van privacyredenen maakt de Staatsloterij nooit zelf de gegevens van prijswinnaars bekend.  

De Jackpot viel deze maand niet. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking, op 10 september, op 26,3 miljoen euro belastingvrij.

  1. Vechtdal-boeren maken protestlied op Ramses Shaffy: ‘Ploeg, mest, zaai, voer, melk, oogst en bewonder’
    PREMIUM
    Video

    Vecht­dal-boe­ren maken protest­lied op Ramses Shaffy: ‘Ploeg, mest, zaai, voer, melk, oogst en bewonder’

    DEN HAM/OMMEN - Niet zonder ons, niet zonder ons! Uit volle borst brullen enkele tientallen boeren en boerinnen uit het Vechtdal de laatste regels van het lied waarmee hun vereniging ‘De boer als Gastheer’ het eerste lustrum luister bij zet. Enerzijds is het een protestsong in deze voor boeren barre tijden, maar het lied ademt vooral ook saamhorigheid en trots op hun roeping.

Almelo e.o.