Volledig scherm
© ThinkStock

Staatsloterijwinnaar van 1 ton kocht lot bij Bruna in Vroomshoop

VROOMSHOOP - Winkel Bruna aan het Julianaplein in Vroomshoop heeft een Staatslot verkocht waarop een geldprijs van 100.000 euro is gevallen. Dat meldt de Staatsloterij. 

Bij de Staatsloterijtrekking van 10 augustus viel de prijs, een ton dus, op het lot met nummer HD 64768. Het lot bleek te zijn verkocht in het kanaaldorp. De winnaar ontvangt het geldbedrag belastingvrij.

Privacy

Onbekend is om wie het gaat. Omwille van privacyredenen maakt de Staatsloterij nooit zelf de gegevens van prijswinnaars bekend.  

De Jackpot viel deze maand niet. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking, op 10 september, op 26,3 miljoen euro belastingvrij.

  1. Nieuw plan voor zorgwoningen aan de Beerzerhaar in Beerzerveld
    PREMIUM

    Nieuw plan voor zorgwonin­gen aan de Beerzer­haar in Beerzer­veld

    BEERZERVELD - Herman Hutten dient deze week een vernieuwd plan in voor de bouw van tien zorgwoningen en twee vrijstaande woningen aan de Beerzerhaar, tegenover christelijke basisschool De Schakel in Beerzerveld. In 2012-2013 is al eens een soortgelijk plan ingetrokken, toen de gemeente Ommen niet wilde dat de zorgwoningen in mindering zouden worden gebracht op het ‘contingent’ woningen dat de gemeente van de provincie mocht bouwen. Want dan zou de gemeente mogelijk met de eigen bouwgrond in het dorp Beerzerveld blijven zitten.

Almelo e.o.