Volledig scherm
PREMIUM
Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop gaat lekker door met de inzameling van oud papier. Dus waren Martin van Goor, Ferrie Oortgijsen, Albert Dubbink en Hans Nieboer er zaterdag gewoon druk mee. © Marieke Amelink

Strijdbaar mannenkoor uit Vroomshoop gaat door met inzameling oud papier

VROOMSHOOP - Het is crisis voor de oudpapierinzamelaars. Steeds meer organisaties stoppen met het inzamelen van oud papier, omdat het niet of nauwelijks rendabel is. In Vroomshoop heeft de Ouderensoos onlangs de pijp aan Maarten gegeven. Ook naar de Willibrordusschool kan geen papier meer worden gebracht. Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop daarentegen wil de handdoek niet in de ring gooien.

„Wij zijn blij met elke papiersnipper”, zegt secretaris Klaas Dragt op deze eerste zaterdag van de maand. Maandelijks kunnen inwoners van Vroomshoop oud papier brengen naar de container bij de Jumbo en De Haere. Dat kan elke eerste zaterdag van de maand. 

  1. Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers
    PREMIUM

    Marc Hotting kwam naar Geerdijk met een droom om kippenboer te worden, en wint nu van klagers

    ZWOLLE/GEERDIJK – Zijn kipjes zouden onder het keukenraam van een buurvrouw lopen en daarmee overlast veroorzaken. Toen Marc Hotting jaren geleden naar Twente kwam om zijn droom te verwezenlijken – boer worden – had hij niet kunnen bevroeden dat het hem vooral op een lange, slepende procedure kwam te staan, door twee klagende buren. Maar een grote zege is binnen. Hotting kreeg deze week gelijk bij de rechtbank in Zwolle.

Almelo e.o.