Danny Laarman (links) verloor dit jaar zijn moeder aan lymfeklierkanker. Samen met vlnr zijn vader Eddy, Matthijs en Wim gaan ze fietsen om geld in te zamelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Laarman (links) verloor dit jaar zijn moeder aan lymfeklierkanker. Samen met vlnr zijn vader Eddy, Matthijs en Wim gaan ze fietsen om geld in te zamelen. © Lenneke Lingmont

Twee overledenen en een ongeneeslijk zieke, maar deze familie uit Den Ham is niet kapot te krijgen

DEN HAM/VRIEZENVEEN - Wim en Eddy Laarman verloren hun vrouwen aan kanker. Hun zonen Matthijs en Danny verloren hun moeders aan de ziekte. Ab, de broer van Wim en Eddy, is ongeneeslijk ziek. De familie Laarman heeft het zwaar, zag op tegen de feestdagen. Was het maar al 2020. Dan wil de familie iets bijzonders presteren: de tocht Alpe d’HuZes.

  1. Vluchtelingenkwestie Vriezenveen lijkt opgelost; caravans verkassen naar andere locatie
    PREMIUM

    Vluchtelin­gen­kwes­tie Vriezen­veen lijkt opgelost; caravans verkassen naar andere locatie

    VRIEZENVEEN - De gemeente Twenterand en de familie Holland zijn er uit. De circa 40 Oekraïense vrouwen en kinderen die illegaal aan de Bovenlandweg wonen, kunnen samenblijven in Vriezenveen. De caravans verhuizen van het terrein bij de meelfabriek van Holland naar een bouwblok aan het Oosteinde. „Al die juridische toestanden hadden dus niet gehoeven”, zegt burgemeester Hans Broekhuizen.

Almelo e.o.