Volledig scherm
Foto ter illustratie

Twenterand doet aangifte tegen houtdief uit Geerdijk

GEERDIJK - Een inwoner van Geerdijk is vorige maand betrapt op het stelen van snoeihout van gemeentelijke bomen. De gemeente Twenterand heeft inmiddels aangifte tegen de man gedaan.

De Geerdijker werd betrapt op het opladen van hout op een trekker. Omdat de gemeente als eigenaar van het hout geen toestemming geeft aan particulieren om snoeihout langs wegen op te halen, werd de politie ingeschakeld. Daarna heeft Twenterand aangifte gedaan van diefstal van hout uit gemeentelijke bomen.

De overtreder kan een boete verwachten. Het snoei- en zaaghout wordt door de gemeente verkocht aan een opkoper, zodat met de opbrengst een deel van de snoei- en zaagwerkzaamheden betaald kunnen worden.

  1. Gerard Ekdom publiekstrekker op feest in De Pollen en West-Geesteren

    Gerard Ekdom publieks­trek­ker op feest in De Pollen en West-Geesteren

    DE POLLEN/WEST-GEESTEREN - Radio DJ Gerard Ekdom is zaterdag een van de grote publiekstrekkers van het jaarlijkse Zomerfeest De Pollen/West-Geesteren, het jaarlijkse uitje voor inwoners van respectievelijk het dorpje uit Twenterand en de buurtschap uit Tubbergen op de plek waar de twee gemeenten elkaar grenzen. Ekdom trapt de avond in de grote feesttent af en wordt later afgelost door Baby Blue, de band die optrad op onder meer de Zwarte Cross, Paaspop en Festyland.

Almelo e.o.