Het gaat de goede kant op met het ondernemersklimaat in Twenterand. MKB-bedrijven zijn tevreden, blijkt uit een onderzoek. (foto ter illustratie).
Volledig scherm
Het gaat de goede kant op met het ondernemersklimaat in Twenterand. MKB-bedrijven zijn tevreden, blijkt uit een onderzoek. (foto ter illustratie). © Cees Elzenga / hetoog.nl

Twenterand ‘ineens’ bij mkb-toppers van Nederland: ‘We maken echt serieuze slagen’

VRIEZENVEEN - Je kent ze wel. Van die gemeenten waar je als ondernemer eigenlijk liever geen bedrijf wil beginnen. Waar je soms maanden en maanden op de lokale overheid moet wachten, als je wilt uitbreiden of een bord voor de deur wil plaatsen. Zo’n gemeente is Twenterand dus niet. Sterker nog, Twenterand staat in de top 10 van mkb-vriendelijke gemeenten in Overijssel. Landelijk haalt de gemeente nipt de top 100. Met 390 deelnemende gemeenten bepaald geen slechte beurt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Almelo e.o.