Volledig scherm
© ZorgSaam Twenterand

Twenteranders kunnen hulp vragen of aanbieden via 'Helpende handen'

VROOMSHOOP - Hulp nodig bij het doen van de boodschappen, strijken of koken? Of heb je juist zin om je in te zetten voor een ander door een keer het gras te maaien? Inwoners van Twenterand kunnen daarvoor sinds vandaag - donderdag 23 juni - terecht op de website helpendehanden.zorgsaamtwenterand.nl, een initiatief van de Stichting ZorgSaam Twenterand. Wie zich online registreert kan gelijk om hulp vragen of hulp aanbieden. En verder staat op de site onder meer een compleet overzicht van alle welzijnsactiviteiten, voorzieningen, ondersteuning en zorg in Twenterand. De site is onder belangstelling van ruim honderd aanwezigen online gegaan.

ZorgSaam Twenterand wil inwoners hiermee in een vroeg stadium de helpende hand bieden. Met de lancering van de website ’Helpende Handen’ willen deze organisatie, als aanvulling op het bestaande aanbod, op een vernieuwende manier inwoners uit Twenterand ondersteunen in het vinden van passende ondersteuning of hulp.

Was en strijk
Er kan op de website worden gezocht in diverse categorieën, waaronder maaltijd, was en strijk, (tuin) klussen, administratieve ondersteuning, sport en bewegen, personenalarmering en zorg. Mensen die niet zo handig zijn met de computer, of liever persoonlijk advies willen, kunnen ondersteuning krijgen vanuit de Zorginformatiepunten, via telefoonnummer 0546 – 481 460.

Almelo e.o.