De oude sporthal (links) gaat tegen de vlakte, om plaats te maken voor appartementen. In de school komen volwaardige woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
De oude sporthal (links) gaat tegen de vlakte, om plaats te maken voor appartementen. In de school komen volwaardige woningen. © Emiel Muijderman

Twintig nieuwe woningen in en om oude school De Sleutel Vroomshoop, en gedateerde huizen aan de overzijde gaan tegen de vlakte

VROOMSHOOP - Er komen twintig woningen voor jongeren en alleenstaanden in en om de voormalige basisschool De Sleutel in Vroomshoop. Tegelijk sloopt de corporatie Mijande Wonen acht huizen tegenover het pand.

 1. Jonge inbreker (19) tankstation Vriezenveen wilde met buit verkeersboetes betalen

  Jonge inbreker (19) tankstati­on Vriezen­veen wilde met buit verkeers­boe­tes betalen

  VRIEZENVEEN/ALMELO - Maickel L. (19) uit Almelo had nog een paar verkeersboetes die hij moest betalen. Enrico M. (18) uit Wierden is een stevige roker. Beiden komen afgelopen januari geld tekort en besluiten, samen met een 17-jarige kameraad, om in te breken bij het tankstation aan de N36 bij Vriezenveen. Om vervolgens na de inbraak, in een gestolen bestelbus, recht in de armen van de politie te rijden.
 1. Woede en feest buiten stadion van Chelsea
  Play

  Woede en feest buiten stadion van Chelsea

 2. PSV-fans brengen eerbetoon aan Willy van der Kuijlen
  Play

  PSV-fans brengen eerbetoon aan Willy van der Kuijlen

Almelo e.o.