De Harmonie is het zat dat ze steeds moeten uitwijken voor repetities, als er voorstellingen zijn in Het Punt. De voormalige bibliotheek in Vroomshoop is nu een serieuze optie. Er is al een oefenrepetitie geweest.  Wel moet er veel gebeuren aan het pand.
Volledig scherm
PREMIUM
De Harmonie is het zat dat ze steeds moeten uitwijken voor repetities, als er voorstellingen zijn in Het Punt. De voormalige bibliotheek in Vroomshoop is nu een serieuze optie. Er is al een oefenrepetitie geweest. Wel moet er veel gebeuren aan het pand. © Rikkert Harink

Vandalen maken veel kapot in bieb Vroomshoop: interesse blijft

VROOMSHOOP - Vandalen hebben de laatste huisgehouden in en om het voormalige bibliotheekgebouw in Vroomshoop. De schade loopt volgens jan Kriekjes, voorzitter van de Harmonie Vroomshoop, in de tienduizenden euro’s. 

Hij schrok toen hij binnenkwam. Kriekjes kende de bieb nog uit de tijd dat die volgepakt was met boeken, een levendige omgeving was. Van dat beeld is niets over. Desondanks heeft de Harmonie Vroomshoop serieuze interesse het pand te kopen van de gemeente Twenterand. 

Almelo e.o.