Een grote actie in Westerhaar
Volledig scherm
Een grote actie in Westerhaar © News United/ Floris Kayim

Verdachten beroving met vuurwapen in Almelo weer op vrije voeten, grote hoeveelheid drugs gevonden

UpdateALMELO/ WESTERHAAR - De twee verdachten van een beroving met een vuurwapen in Almelo zijn vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. De twee mannen werden donderdagavond opgepakt in Westerhaar. Het slachtoffer van de beroving heeft nog geen aangifte gedaan tegen de daders. 

 1. Karin, Johan en Denise missen in Aadorp verongelukte Kim nog elke dag: ‘Hoor haar hakjes nog’
  PREMIUM
  BERMMONUMENTEN

  Karin, Johan en Denise missen in Aadorp verongeluk­te Kim nog elke dag: ‘Hoor haar hakjes nog’

  AADORP/ALMELO - De vervloekte boom in Aadorp is jaren geleden na een storm op een meter boven de grond omgezaagd. Op het achtergebleven stukje stam is een litteken van een botsing te zien. Veroorzaakt door de auto van Kim Buist (26). Op vrijdagavond 25 maart 2011 botst zij in volle vaart tegen de boom, die haar Renault Clio bijna in tweeën klieft. Kim overleeft het niet.
 2. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970

Almelo e.o.