Alle speeltuinen sluiten, is volgens ambtenaren een van de opties om een bezuinigingsopdracht te bereiken (archieffoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Alle speeltuinen sluiten, is volgens ambtenaren een van de opties om een bezuinigingsopdracht te bereiken (archieffoto). © VINCENT JANNINK

Verdwijnen alle speeltuinen in Twenterand? Met deze opmerkelijke opties komen ambtenaren om gigabezuiniging te bereiken

VRIEZENVEEN - De financiële situatie is slecht, inwoners van Twenterand gaan dat de komende jaren aan den lijve ondervinden. Doordat er te weinig geld uit Den Haag komt, moet de gemeente volgend jaar al 2 miljoen bezuinigen ten opzichte van dit jaar. In 2026 moet het zelfs ruim zes miljoen euro zijn. 

  1. Scott uit Westerhaar is vanaf Bali grootste TikTokker van Nederland: 'Ik had laatst vier miljard views in een maand’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Scott uit Westerhaar is vanaf Bali grootste TikTokker van Nederland: 'Ik had laatst vier miljard views in een maand’

    Nog geen twee en een half jaar geleden en na een derde, voortijdig afgebroken studie wist Scott Hentzepeter uit Westerhaar niet waar hij met zijn leven naar toe moest. Nu heeft hij 37 miljoen (!) volgers en vraagt Ed Sheeran of hij reclame voor hem wil maken. In gesprek met de grootste TikTokker van Nederland, die op Bali woont, omdat het licht voor zijn video’s daar beter is. „Ik had laatst vier miljard views in een maand. Dat is wel veel.”

Almelo e.o.