Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Veroordeelde oplichter van vrouw uit Twenterand hoeft niet terug naar de gevangenis

ALMELO - De veroordeelde oplichter Niels D. (39) hoeft van de rechtbank in Almelo een nog openstaande voorwaardelijke celstraf van één jaar niet uit te zitten. Justitie wilde dat D. de straf wel ging uitzitten omdat hij zich niet aan de bijbehorende voorwaarden hield. Zo had hij 4 maanden lang geen contact met de reclassering terwijl dat verplicht was.

 1. Fakkeloptochten in Twente, ‘Er zullen mensen zijn die dit lezen en denken: die lui zijn knettergek geworden’
  PREMIUM

  Fakkelop­toch­ten in Twente, ‘Er zullen mensen zijn die dit lezen en denken: die lui zijn knettergek geworden’

  ENSCHEDE - Overal in het land trekken mensen al wekenlang met brandende fakkels door de straten, uit protest tegen de coronamaatregelen. Het wordt ondanks het samenscholingsverbod toegestaan, ook in dorpen als Goor, Vriezenveen en Denekamp. In gesprek met deelnemers, over hun motivatie. „Er zullen mensen zijn die dit lezen en denken: die lui zijn knettergek geworden.”
 2. VVD wil dat burgemeester coronademonstraties in Vriezenveen de kop indrukt: ‘Bewoners voelen zich onveilig’

  VVD wil dat burgemees­ter coronade­mon­stra­ties in Vriezen­veen de kop indrukt: ‘Bewoners voelen zich onveilig’

  VRIEZENVEEN - Tot relletjes, zoals elders in Nederland, leidde het niet. Maar de VVD Twenterand wil dat het afgelopen is met coronademonstraties in Vriezenveen. Tientallen mensen liepen recent een fakkeltocht. Zonder dat daar toestemming voor was verleend. En nu bewoners zich ‘onveilig’ voelen wil raadslid Erik Kobes dat burgemeester Hans Broekhuizen adequaat ingrijpt.

Almelo e.o.