Ronald en Marjolijn zijn verwikkeld in een strijd om goede hulp voor hun kinderen. Er is geprobeerd de kinderen uit huis te laten plaatsen, maar dat is door de Raad voor de Kinderbescherming afgewezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald en Marjolijn zijn verwikkeld in een strijd om goede hulp voor hun kinderen. Er is geprobeerd de kinderen uit huis te laten plaatsen, maar dat is door de Raad voor de Kinderbescherming afgewezen. © Robin Hilberink

Vriezenveners luiden noodklok: ‘Uitblijven van hulp voor onze kinderen maakt ons leven tot een hel’

VRIEZENVEEN - Ronald en Marjolijn hebben drie kinderen met een goed stel hersens, maar ook een complexe psychiatrische problematiek. Zij hebben daarom zeer gespecialiseerde begeleiding, zorg en onderwijs nodig. Maar dat komt niet van de grond. De ouders worden steeds radelozer. „Dit maakt ons leven tot een hel.”

  1. Er ligt geld klaar voor clubs in Twenterand: ‘vernieuwende activiteiten’ om inwoners meer te laten bewegen
    PREMIUM

    Er ligt geld klaar voor clubs in Twenterand: ‘vernieu­wen­de activitei­ten’ om inwoners meer te laten bewegen

    VRIEZENVEEN - Twenterand legt de bal bij verenigingen en stichtingen om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Clubs kunnen subsidie krijgen, als ze ‘vernieuwende sportactiviteiten’ gaan organiseren. „Met de kernbudgetten bleek dat er al veel creativiteit binnen de gemeente was. We geloven dat dit er ook is bij verenigingen”, zegt wethouder Mark Paters.

Almelo e.o.