Overzicht van de kerstmarkt in Vroomshoop tijdens een eerdere editie.
Volledig scherm
Overzicht van de kerstmarkt in Vroomshoop tijdens een eerdere editie. © Tear Fotografie

Vroomshoop gaat voor kerstmarkt van halve kilometer lang

VROOMSHOOP - De kerstmarkt in Vroomshoop is bijna volgeboekt. De organiserende Oranjevereniging Vroomshoop heeft zelf al 65 kraampjes geregeld en van buiten komen er nog eens vijftien kramen. De verwachting is dat de kerstmarkt voor het eerst kan worden uitgebreid tot aan de rotonde. Voorheen was circa 80 procent van de Koningin Beatrixlaan gevuld met kraampjes. 

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
  2. Raadslid ergert zich aan uitblijven rookvrije zones in Twenterand en dreigt asbak zelf te verwijderen

    Raadslid ergert zich aan uitblijven rookvrije zones in Twenterand en dreigt asbak zelf te verwijde­ren

    VRIEZENVEEN – Hij zou er actief mee aan de slag gaan, maar sindsdien bleef het stil rond de rookvrije schoolpleinen. Reden voor raadslid Stephan Reusken (PvdA-GroenLinks) om wethouder Mark Paters tot de orde te roepen. „Juist nu de scholen weer begonnen zijn, kinderen weer naar school gaan en ook busvervoer weer op gang komt, is het jammer dat er nog geen rookvrije zones zijn.”

Almelo e.o.