Volledig scherm
Bedrijfsverzamelgebouw De Faktorie in Vroomshoop. © Gerrit Vissier

Vroomshoop krijgt 'bedrijfsverzamelgebouw'

VROOMSHOOP - Het pand aan de Afrikalaan op bedrijventerrein Vroomshoop-Oost waar eerder het failliete Charitas Zorg was gevestigd, heeft een nieuwe bestemming. Eigenaar Gerrit Visser van Innovi BV meldt de komst van ‘De Faktorie’, een bedrijfsverzamelgebouw.

„Dit concept heb ik drie jaar geleden ontwikkeld, samen met mensen van communicatiebureau Stijlgenoten uit Den Ham”, aldus Visser. „Dat idee kwam half maart weer bovendrijven toen duidelijk werd dat Charitas geen doorstart zou maken. Inmiddels is die zaak afgewikkeld en is het pand ontruimd.”

Duits
Innovi komt in het pand te zitten. En daarnaast wordt het pand ingericht als bedrijfsverzamelgebouw, waarbij ondertussen een contract is getekend met een camperverhuurbedrijf. „Verder ben ik in gesprek met een reclamebureau, een beginnend bouwbedrijf en een bedrijf uit het Duitse Nordhorn”, vertelt Visser. Oosterhave makelaars en Kaas administratie kantoor zijn als ‘ambassadeurs’ betrokken bij De Faktorie. Visser stelt dat het bedrijfsverzamelgebouw half juli volop ‘in bedrijf’ moet zijn.

Almelo e.o.