Voorzitter Edward Olthof op de plek waar Vroomshoopse Boys een nieuw clubgebouw wil bouwen.
Volledig scherm
Voorzitter Edward Olthof op de plek waar Vroomshoopse Boys een nieuw clubgebouw wil bouwen. © Lenneke Lingmont

Vroomshoopse Boys heeft eerste huurder binnen: ‘Willen sportpark breder inzetten’

VROOMSHOOP – Dagvoorziening de Dorpsrand verruilt vanaf 3 april het Medisch Centrum in Den Ham voor Vroomshoopse Boys. CarintReggeland ziet in het clubgebouw en het sportcomplex meer kansen om te groeien met het aantal activiteiten. Vroomshoopse Boys is op zijn beurt blij met de nieuwe huurder, en hoopt op nog meer interesse.

 1. R. (32) probeert tijdens achtervolging in Vroomshoop politiewagen van weg te beuken: ‘Alsof hij een Hollywood film naspeelde!’
  PREMIUM

  R. (32) probeert tijdens achtervol­ging in Vroomshoop politiewa­gen van weg te beuken: ‘Alsof hij een Hollywood film naspeelde!’

  VROOMSHOOP/ALMELO - R. (32) uit Kloosterhaar is allesbehalve een onbekende van de politie. In zijn nog jonge leven bouwde hij al een indrukwekkend strafblad op, 22 pagina’s met veroordelingen. Als agenten ergens na middernacht op 8 oktober vorig jaar zijn rode Volvo zien staan in Vroomshoop gaan de alarmbellen af. Niet veel later zien de agenten dat R., wiens rijbewijs al lang geleden is afgepakt, in de auto stapt en wegrijdt.
 2. Advocaat Hamers hoopt op veel smartengeld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’
  PREMIUM
  met video

  Advocaat Hamers hoopt op veel smarten­geld in zaak Jos Lambregts: ‘Nederland loopt achter’

  Slachtofferadvocaat Frank Hamers hoopt met hoge vorderingen van smartengeld in de zaak van trucker Jos Lambregts een landelijke doel te bereiken. Hij vindt dat de vergoedingen voor slachtoffers van misdrijven veel te laag zijn. Door de tonnen die hij vraagt, biedt hij naar eigen zeggen rechters ‘de kans om het zuinige Nederland gelijk te trekken met onze buurlanden’. Dit is wat hij voor Lambregts en zijn naasten wil hebben, en waarom.

Almelo e.o.