Volledig scherm
Snollebollekes-zanger Rob Kemps zorgt voor een volle tent in De Pollen. © ANP

Zomerfeest met Snollebollekes in de Pollen binnen 5 dagen uitverkocht

DE POLLEN – De organisatie van de zomerfeesten De Pollen / West-Geesteren heeft een goede slag geslagen met de boeking van de Snollebollekes. Binnen vijf dagen zijn alle 2000 kaarten verkocht.

‘Uitverkocht’, meldt Zomerfeesten De Pollen vol trots, over de feestavond op zaterdag 31 augustus. Met De Snollebollekes had het zomerfeest zich, bij voorbaat al, verzekerd van een publiekstrekker. 

Carnavalshits

Snollebollekes is een Brabantse groep die bekend is van (carnavals)hits als Vrouwkes en Links, rechts. Ieder jaar weet het zomerfeest een toonaangevende naam naar De Pollen te halen. Vorig jaar zorgde DJ Gerard Ekdom voor een vermakelijke avond in de feesttent. Naast de Snollebollekes, treden ook The Euros en Jelle B op. 

The Euros bestaat uit drie artiesten, die geliefd zijn in het feestcircuit. Jelle B nam in 2014 deel aan The Voice of Holland en is momenteel een van de meest favoriete Friese zanger. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor vrijdag (5 euro). Dan zijn er optredens van de Poar Neemn On Tour, Wir Sind Spitze en DJ Maurice.

Almelo e.o.