Conor McGregor
Volledig scherm
Conor McGregor © AFP

Conor McGregor pronkt met luxueus jacht van Lamborghini én heeft meer wilde plannen

Conor McGregor (33) is de best betaalde sporter ter wereld, en dat laat hij maar al te graag zien. Deze week haalde hij zijn ‘Supercar of the Seas’ op, een luxueus en gepersonaliseerd jacht van 3,5 miljoen euro. Zijn andere jacht staat inmiddels te koop, met dat geld wil hij een pub in Dublin kopen.

 1. In de cel, een rugblessure, kanker én een depressie: Jamal Ben Saddik ‘zag echt geen uitweg meer’
  PREMIUM
  Exclusief interview

  In de cel, een rugblessu­re, kanker én een depressie: Jamal Ben Saddik ‘zag echt geen uitweg meer’

  Anderhalve maand in hechtenis vanwege vermeende betrokkenheid in de beruchte Sky-zaak, een gevaarlijke rugblessure, kanker die opnieuw om de hoek komt kijken én een depressie. Het absurde kalenderjaar 2021 wil kickbokser Jamal Ben Saddik (30), de grootste uitdager van Rico Verhoeven, op 23 oktober van zich af vechten in de Gelredome. Maar niet voordat hij zijn verhaal heeft verteld. ,,Ik zat er echt helemaal doorheen.”
 2. Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijkste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijk­ste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  De Oekraïense profbokser Oleksandr Oesyk werd gisteravond laat de nieuwe wereldkampioen in het zwaargewicht van de vier bonden WBA, WBO, IBF en IBO. De 34-jarige uitdager van de WBO verraste titelhouder Anthony Joshua in Londen én de Britse media die meehuilden met de verliezer. ‘Oesyk verscheurde niet alleen het script; hij stak het in brand en gooide het vervolgens in het gezicht van Joshua.’