Gegard Mousasi in actie tegen Uriah Hall tijdens UFC Fight Night 99 in Belfast
Volledig scherm
Gegard Mousasi in actie tegen Uriah Hall tijdens UFC Fight Night 99 in Belfast © Getty

Gegard Mousasi verdedigt Bellator MMA wereldtitel in Dublin

Gegard Mousasi, Bellator-kampioen middengewicht zal zijn titel verdedigen tegen Austin Vanderford tijdens een evenement op 25 februari in Dublin, Ierland. 

 1. Glory en kickbok­sers likken wonden na rampavond: ‘Juridische stappen tegen relschoppers’

  Glory en kickbok­sers likken wonden na rampavond: ‘Juridische stappen tegen relschop­pers’

  Glory 80 in Hasselt had een feest moeten worden voor liefhebbers van kickboksen, maar liep volledig uit de hand. Fans van Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek zochten de confrontatie met elkaar, gooiden met stoeltjes en vochten met beveiligers. ,,We betreuren het enorm dat het evenement gestaakt is omdat mensen gevaarlijk gedrag vertonen”, laat Glory in een statement weten. De organisatie stelt dat er niemand ernstig gewond is geraakt.
 2. Na hobbelige voorbereiding is Nieky Holzken klaar voor nieuw wereldtitelgevecht: ‘Ben nu beter dan twee jaar geleden’
  PREMIUM
  Interview

  Na hobbelige voorberei­ding is Nieky Holzken klaar voor nieuw wereldti­tel­ge­vecht: ‘Ben nu beter dan twee jaar geleden’

  Nieky Holzken (38) heeft wel eens een minder hobbelige aanloop gekend naar een gevecht. De kickbokser uit Helmond zat ruim een week in onzekerheid of ONE Championship nog een andere tegenstander voor hem kon vinden. Want zijn Russische tegenstander mocht niet vechten. Begin deze week kreeg Holzken goed nieuws, waarna hij direct op het vliegtuig naar Singapore stapte. ,,Lijkt me logisch dat ik snel weer om de wereldtitel vecht.”