Denise Kielholtz
Volledig scherm
Denise Kielholtz © Screenshot

Kielholtz grijpt nipt naast Bellator-titel: ‘Nu niet, maar in de toekomst ben ik zeker kampioen’

Denise Kielholtz is er niet in geslaagd om de Bellator MMA-wereldtitel (vlieggewicht) te veroveren. Ze verloor in de Mohegan Sun Arena in Connecticut van Juliana Velasquez. 

 1. Column Remy Bonjasky | Volwassen Japanners die huilen, dat zie je nu op het WK gebeuren en is herkenbaar
  PREMIUM

  Column Remy Bonjasky | Volwassen Japanners die huilen, dat zie je nu op het WK gebeuren en is herkenbaar

  Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky zag de partijen van MMA-vechter Reinier de Ridder en bokser Tyson Fury en neemt die in zijn column onder de loep. Verder gaat Glory internationaal met Rivals-evenementen in Japan en Mexico. ,,In Japan zijn ze opgegroeid met vechtsport. Hier gaan we voetballen, hockeyen of tennissen als we vijf, zes jaar oud zijn. Daar doen ze aan judo, kickboksen en karate en al die andere vechtsporten.”
 2. Badr Hari lijkt twijfels over kickbokspensioen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Badr Hari lijkt twijfels over kickboks­pen­si­oen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Zowel Badr Hari (38) als Glory-matchmaker Robbie Timmers hintten gisteren op een terugkeer van de Marokkaanse Nederlander in het kickboksen. Hari overwoog te stoppen na zijn nederlaag in oktober tegen Alistair Overeem. Overigens bestaat de kans dat die verliespartij tegen Overeem teruggedraaid wordt en in ‘no contest’ wordt omgezet, omdat Overeem een positieve plas inleverde en nog altijd wacht op de uitslag van zijn B-staal.