28 november 2020: Mike Tyson wordt geïnterviewd na zijn split-draw tegen Roy Jones, Jr. tijdens een zwaargewicht bokswedstrijd voor de WBC Frontline Belt in het Staples Center van Los Angeles.
Volledig scherm
28 november 2020: Mike Tyson wordt geïnterviewd na zijn split-draw tegen Roy Jones, Jr. tijdens een zwaargewicht bokswedstrijd voor de WBC Frontline Belt in het Staples Center van Los Angeles. © USA TODAY Sports

Mike Tyson bevestigt plan om in 2021 opnieuw te vechten: ‘Het wordt deze keer nog beter’

Mike Tyson heeft onthuld dat hij nog niet klaar is met vechten. De iconische voormalige zwaargewichtkampioen schokte vorig jaar de wereld, toen hij op 54-jarige leeftijd terugkeerde in de ring voor een oefenwedstrijd met Roy Jones Jr.

 1. Marokkaanse ‘Bruce Lee’ is volgende uitdager van Rico Verhoeven

  Marokkaan­se ‘Bruce Lee’ is volgende uitdager van Rico Verhoeven

  Hicham El Mellouli, een Marokkaan die in zijn land beter bekend staat als ‘Bruce Lee’, is uit op wraak. Hij heeft het op kickbokskampioen Rico Verhoeven voorzien. El Mellouli, een voormalige politieagent, zegt onder meer revanche te willen nemen voor Tarik Khbabez. Die verloor afgelopen zaterdag van Verhoeven in de finale van het Glory-viermanstoernooi. Via social media daagt de Marokkaan Verhoeven uit tot een gevecht.
 1. Samenvatting | Willem II - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Willem II - ADO Den Haag

  24 februari
 2. Samenvatting Champions League: Lazio Roma - Bayern München
  Play

  Samenvat­ting Champions League: Lazio Roma - Bayern München