Claressa Shields, in gevecht tegen Brittney Elkin
Volledig scherm
Claressa Shields, in gevecht tegen Brittney Elkin © AP

Ongeslagen angstgegner van Nouchka Fontijn onderuit in MMA-clash

VideoClaressa Shields, als boksster de angstgegner van de Rotterdamse Nouchka Fontijn, heeft gisteravond haar eerste nederlaag geleden. In Florida moest de ongeslagen bokskampioen en olympisch gouden medaillewinnaar van Rio de Janeiro haar meerdere erkennen in Abigail Montes: (28-29, 29-28, 29-28).

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Badr Hari lijkt twijfels over kickbokspensioen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Badr Hari lijkt twijfels over kickboks­pen­si­oen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Zowel Badr Hari (38) als Glory-matchmaker Robbie Timmers hintten gisteren op een terugkeer van de Marokkaanse Nederlander in het kickboksen. Hari overwoog te stoppen na zijn nederlaag in oktober tegen Alistair Overeem. Overigens bestaat de kans dat die verliespartij tegen Overeem teruggedraaid wordt en in ‘no contest’ wordt omgezet, omdat Overeem een positieve plas inleverde en nog altijd wacht op de uitslag van zijn B-staal.