Manny Pacquiao (rechts) in gevecht met Adrien Broner
Volledig scherm
Manny Pacquiao (rechts) in gevecht met Adrien Broner © USA TODAY Sports

Pacquiao reageert op Mayweather: ‘Ik daag geen niet-boksers uit puur voor het geld’

Manny Pacquiao heeft gereageerd op Floyd Mayweather Jr., die zegt dat de Filipijn doorgaat met vechten omdat ,,hij moet”. Tijdens een optreden bij de Power & Play-show met Noli Eala, verkondigde Pacquiao dat hij op 42-jarige leeftijd juist nog steeds vecht vanwege zijn passie voor boksen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.