Antonio Plazibat na zijn zege op Raul Catinas, waarna hij een titelgevecht met Rico Verhoeven voorgeschoteld kreeg. Dat werd uitgesteld door een blessure van Verhoeven.
Volledig scherm
Antonio Plazibat na zijn zege op Raul Catinas, waarna hij een titelgevecht met Rico Verhoeven voorgeschoteld kreeg. Dat werd uitgesteld door een blessure van Verhoeven. © Oliver Nehring / Glory

Plazibat knokt om interim-titel, Glory grijpt terug naar K-1-tijden met zwaargewichttoernooi

UpdateKickboksorganisatie Glory organiseert vanaf dit jaar elk jaar in december de ‘Glory Grand Prix’, een toernooi voor acht zwaargewichten. Daarmee grijpt de organisatie terug naar de tijden dat de sport furore maakte in Japan met de K-1. Ook maakt Glory bekend dat Antonio Plazibat, die na de zomer om de titel van de nu geblesseerde Rico Verhoeven zou vechten, voor het interim-zwaargewichtkampioenschap knokt.

  1. Kickboksorganisatie Glory onthult eerste vier namen zwaargewichttoernooi

    Kickboksor­ga­ni­sa­tie Glory onthult eerste vier namen zwaarge­wicht­toer­nooi

    Luis Tavares, Tariq Osaro, Nordine Mahieddine en Enver Sljivar zijn de eerste vier namen die in de molen zitten voor de nieuwe koers die kickboksorganisatie Glory in de zwaargewichtdivisie is gaan varen. Zij komen op 29 april (Glory 85) uit in een viermanstoernooi. De winnaar die avond vecht tegen Antonio Plazibat om de interim-titel in het zwaargewicht én kwalificeert zich direct voor de Glory Grand Prix in december.