Rico Verhoeven (33) richt zich naast het kickboksen op acteren, zo ook de afgelopen maanden. Hier is hij te zien tijdens opnames voor de internationale actiefilm Black Lotus in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Rico Verhoeven (33) richt zich naast het kickboksen op acteren, zo ook de afgelopen maanden. Hier is hij te zien tijdens opnames voor de internationale actiefilm Black Lotus in Amsterdam. © ANP

Rico Verhoeven kan rustig aanschouwen wie zijn volgende uitdager wordt: ‘Goede verhaallijnen ontwikkelen’

Kickbokskampioen Rico Verhoeven (33) kan de komende maanden van een afstandje bekijken wie de nieuwe uitdager voor zijn zwaargewichttitel wordt. Met meerdere Glory-evenementen - onder meer aankomende zaterdag - komen alle concurrenten de komende tijd in actie, terwijl hijzelf in 2022 geen Glory-partij meer uitvecht.

  1. Column Remy Bonjasky | Volwassen Japanners die huilen, dat zie je nu op het WK gebeuren en is herkenbaar
    PREMIUM

    Column Remy Bonjasky | Volwassen Japanners die huilen, dat zie je nu op het WK gebeuren en is herkenbaar

    Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky zag de partijen van MMA-vechter Reinier de Ridder en bokser Tyson Fury en neemt die in zijn column onder de loep. Verder gaat Glory internationaal met Rivals-evenementen in Japan en Mexico. ,,In Japan zijn ze opgegroeid met vechtsport. Hier gaan we voetballen, hockeyen of tennissen als we vijf, zes jaar oud zijn. Daar doen ze aan judo, kickboksen en karate en al die andere vechtsporten.”