Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.
Volledig scherm
Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. © ANP, EPA

Verhoeven tegen Ben Saddik is als Ajax tegen PSV, en het staat 1-1

Rico Verhoeven verdedigt zaterdag zijn zwaargewichtwereldtitel tegen Jamal Ben Saddik, een wedstrijd die door Glory breed wordt aangekondigd als de voltooiing van een trilogie. Rivaliteit is er zonder meer, met name na het spuugincident in 2017.

 1. Podcast In de Ring | Ex-kapsalon-snaaier Serkan Ozcaglayan is nu een afgetraind middengewicht

  Podcast In de Ring | Ex-kapsalon-snaai­er Serkan Ozcaglayan is nu een afgetraind middenge­wicht

  Hij omspeelde met voetbal ooit een keeper, om vervolgens aan zijn shirt getrokken te worden en de betreffende verdediger een linkse hoek te geven. Een doorbraak in het voetbal zat er voor kickbokser Serkan Ozcaglayan (29) niet in. Tegelijkertijd hoopt hij ooit in het stadion van ADO Den Haag een rondje te lopen als kickbokskampioen – en op 17 juni krijgt hij zijn eerste title shot tegen Donovan Wisse. Ozcaglayan gaat in de nieuwste editie van In de Ring in gesprek met vaste gast Remy Bonjasky en presentator Tim Reedijk.
 2. McGregor nu écht op de weg terug naar de kooi: ‘Conor en Chandler zijn treinstellen die op elkaar beuken’
  PREMIUM

  McGregor nu écht op de weg terug naar de kooi: ‘Conor en Chandler zijn treinstel­len die op elkaar beuken’

  Conor McGregor (34) die níét in de spotlights staat, dat zullen we vermoedelijk nooit meemaken. Maar de UFC-superster is nu wel heel nadrukkelijk in beeld, op Netflix en in een nieuw seizoen van The Ultimate Fighter. Dat komt ook omdat een rentree in de kooi tegen Michael Chandler eraan zit te komen. Voormalig MMA-kampioene Marloes Coenen kijkt ernaar uit, naar McGregor als vechter én entertainer.