Nieuws uit Twente en de Achterhoek

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

'Beknelling, rook en vlammen' bij brandoefening in Almelo

Er staat een trein stil op het verdiepte spoor in Almelo. De zon schijnt, er is geen regen. Maar tussen de schuifdeuren door kringelt rook naar buiten. Niet goed. Opeens komen er mannen met zuurstofmaskers aangerend. „We moeten water hebben!” Binnen in de treincoupé wacht Harry geduldig op zijn redding. BEELD Jeroen de Kleine

NIEUW
00:39
Geselecteerd Speelt nu af

Jeugd in Holten is buitenspelen nog niet verleerd

Ze hadden geluk met het weer, de kinderen die buiten kwamen spelen op het Pleinfestijn op het schoolplein van basisschool de Holterenk in Holten. Terwijl zij zich bezighielden met oud-Hollandse spelletjes als vier-op-een-rij of elkaar achterna zaten met laserguns dronken de buren een kopje koffie met elkaar. BEELD Karin Veldwachter

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

Zelfs een ganzenparade op de Dag van de Markt in Haaksbergen

De Dag van de Markt: dit jaar met onder meer een veiling door Marinus Kroezen en Karel van de Kate, volop vertier voor kinderen, een ganzenparade door het dorp, een standwerkersconcours en natuurlijk de gebruikelijke marktkraamhouders. BEELD Esther Rouwenhorst

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Gamen voor maar 1 euro bij Fun-ie-Fit

In het gamecentrum Fun-ie-Fit was het gisteren dolle pret. Kinderen konden zich uitleven met allerlei games op zes megagrote schermen. Voor de jonge deelnemers een absoluut spelletjesparadijs. BEELD: Lieuwe Wiegersma

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Historische loopbrug uit Enschede verwijderd

De bekende loopbrug van het MST is niet meer. Het historisch stukje Enschede is dinsdagavond verwijderd. Beeld: SPS Media / Erik Jan Jansen

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

88 jaar maar een avonturier, Klaas van den Berg op een quad

Hij is 88, maar noemt zichzelf nog een echte avonturier. Daarom heeft hij onlangs een quad aangeschaft, want een scootmobiel dat vindt hij maar een oude mensending BEELD: Kim Jansen

Nieuws uit Enschede

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dit gebeurt er als de Prinsessetunnel onder water staat

Stoplichten springen op rood en een bord verschijnt boven de Prinsessetunnel in Enschede: niet inrijden wegens wateroverlast. De systemen werken. (BEELD: 1TWENTE)

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Opendag rioolwaterzuivering Haaksbergen

Waterschap Vechtstromen hield zaterdag een open dag bij de rioolwaterzuivering in Haaksbergen. Beeld: Andre Scheffers

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Sloop van fietsbrug De Wakels over de A1 bij Rijssen

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Heijmans fietsbrug De Wakels over de A1 bij Rijssen gesloopt. Hiervoor was de A1 van 22.00 tot 06.00 uur dicht. De brug moest weg, omdat een pijler waar de brug op leunde het zicht van automobilisten teveel zou benemen als de A1 straks verbreed is naar drie rijbanen. Beeld: Kelly Adams

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Eerste studente na 70 jaar terug op AKI

Meer dan vijfhonderd oud-studenten bezochten zaterdag de grote reünie van de AKI in Enschede. De kunstacademie, tegenwoordig onderdeel van kunsthogeschool ArtEZ, bestaat 70 jaar. BEELD Herman Haverkate

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Gewonde bij aanrijding op N342

Een auto is vrijdagavond op lijnbus 62 gebotst tussen Oldenzaal en Denekamp. Het ongeluk op de N342 gebeurde ter hoogte van de Paandersdijk. Beeld: Rutger Borgerink

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

Senioren leren hoe het OV werkt tijdens proefreis

Hoe koop ik een kaartje bij de automaat, waar moet ik inchecken en hoe reis ik met korting? Het is slechts een greep uit de zeer uiteenlopende vragen die de vrijwillige OV-ambassadeurs op zich afgevuurd krijgen tijdens de maandelijkse inloopspreekuren en proefreizen. Beeld: Roy Steentjes

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Boer Gert S. blijft voorlopig vastzitten

Boer Gert S. uit Werkhoven stond vandaag voor de rechter op verdenking van brandstichting op zijn eigen terrein. Het verzoek van S. om hem vrij te laten heeft de rechter afgewezen. Boer Gert blijft voorlopig vastzitten.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Lichamen gevonden in vrachtwagencontainer

In de Engelse plaats Grays heeft de politie afgelopen nacht de lichamen van 39 mensen aangetroffen in een vrachtwagencontainer.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Deense vuurtoren van 722 ton gered

De in 1900 gebouwde Deense vuurtoren Rubjerg Knude is gered nadat het bouwwerk bijna 80 meter landinwaarts is verplaatst. De 23 meter meter hoge vuurtoren is hydraulisch opgetild, op rails geplaatst en naar zijn nieuwe locatie geschoven. De technici klaarden de klus onder enorme mediabelangstelling binnen enkele uren tijd.

NIEUW
06:09
Geselecteerd Speelt nu af

Ooggetuige schietpartij Amsterdam: Er was grote paniek

De man die vanmiddag is doodgeschoten in pizzeria La Piccola Baracca aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam-West is Serviër Goran Savic (49), eigenaar van het restaurant.

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

Zoektocht naar de vermiste Sacco Tange verder op het water

De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange uit Oosterhout gaat verder in het water van de Put van Caron. Met een gespecialiseerde hond, open boot en politiehelikopter wordt het wateroppervlak afgespeurd.

NIEUW
00:36
Geselecteerd Speelt nu af

Japanse keizer Naruhito aanvaardt troon

De Japanse keizer Naruhito heeft officieel de troon aanvaard en de belofte afgelegd dat hij zijn plicht als symbool van de staat zal vervullen.

NIEUW
02:22
Geselecteerd Speelt nu af

Scholieren verslaafd aan telefoon

Leerplichtambtenaren maken zich ernstige zorgen over slaaptekort bij tieners. De aanbevolen negen uur nachtrust wordt bij lange na niet gehaald. Met als voornaamste oorzaak: schermgebruik. We skypen met docent geschiedenis èn YouTuber: Joost van Oort

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

Verziekt een Londense club opnieuw de dromen van Ajax?

Na de moeizame overwinning op RKC treft Ajax in de Johan Cruijff Arena vanavond het sterke Chelsea in de Champions League. Zetten de Amsterdammers hun sterke Champions League-koers door en kunnen ze stunten tegen de Londenaren? Sportverslaggever Freek Jansen is bij ons te gast.

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Utrechtse bejaarden slachtoffer van nepverplegers

In Utrecht zijn meerdere bejaarden het slachtoffer geworden van beroving door dieven die zich uitgeven als verplegers die bloed komen afnemen. Ze krijgen het slachtoffer inderdaad zo ver om bloed af te geven, waarbij de andere dader het huis doorzoekt op zoek naar geld en bankpassen. Wij hebben verbinding met Bernadet Naber van Ouderenbond ANBO.

NIEUW
19:04
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: woensdag 23 oktober

De politie van Amsterdam is op zoek naar vijf levensgevaarlijke Schotse criminelen. Een van hen zou gelinkt kunnen worden aan de moord op misdaadblogger Martin Kok in 2016. Aan de lijn hebben we Parool-verslaggever Paul Vugts. Na de moeizame overwinning op RKC treft Ajax in de Johan Cruijff Arena vanavond het sterke Chelsea in de Champions League. Zetten de Amsterdammers hun sterke Champions League-koers door en kunnen ze stunten tegen de Londenaren? Sportverslaggever Freek Jansen is bij ons te gast. De dierenasiels in de gemeente Alblasserwaard moesten vorige week de grootste toename van asielkatten in één keer verwerken. Na het overlijden van hun baasje zijn de beestjes overgebracht naar locaties in Gorinchem, Leerdam en Nieuw-Lekkerland. Bij dierenasiel Gorinchem staat verslaggever Jelle Akerboom.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Amsterdammers plakten granaat aan deur van ADO-home

De drie Amsterdammers die een handgranaat ophingen aan de deur van het ADO-supportershome staan vandaag voor de rechter. Vermoedelijk deden ze dat als vergelding voor acties van Haagse voetbalfans in Amsterdam. We bellen met Ingrid de Groot, verslaggever van AD Haagsche Courant.

NIEUW
02:06
Geselecteerd Speelt nu af

Nabestaanden horen vandaag wat er misging met 737 MAX

De nabestaanden van de vliegramp met een Boeing 737 MAX van Lion Air krijgen vandaag te horen wat er misging. Vorig jaar stortte het vliegtuig van de Indonesische maatschappij in de Javazee. Hierbij kwamen 189 personen om het leven. We bellen met Joris Melkert, luchtvaartdeskundige bij de TU Delft.

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Westlandse vindt ‘huishoudelijk mesje’ van 50.000 jaar oud

Toen Willy van Wingerden in juli 2016 over de Zandmotor liep en een bijzondere 'steen’ oppakte, viel haar meteen op dat het ‘lekker in de hand lag’. Dat het drie jaar later om een vuurstenen handgereedschap van 50.000 jaar geleden blijkt te gaan, had ze nooit verwacht.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Woensdagochtend dichte mist, later zon

Het KNMI heeft woensdagochtend in grote delen van het land code geel afgekondigd wegens plaatselijk dichte mist. Weerplaza meldt dat het zicht op sommige plekken minder dan 50 meter is.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Een sigaret voor een volle tank benzine

De enorme hyperinflatie in Venezuela zorgt er ook voor dat de olieprijzen dalen. Benzine is zo spotgoedkoop dat men liever alledaagse producten ruilt voor een volle tank.

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

‘Powergran’ Willie (62) traint voor de Natural Olympia

De vliegtickets zijn geboekt en een bikini is besteld. Bodybuildster Willie Heuser (62) maakt zich klaar voor de Natural Olympia in Las Vegas. Eerder dit jaar werd zij al twee keer wereldkampioen in het Athene.

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Vrouwen helpen vrouwen in Amsterdamse healing garden

In de Amsterdamse Bloei & Groei healing gardens fleuren de vrouwen uit de Venserpolder de buurt weer op. De dames tuinieren en krijgen workshops om weer zich weerbaarder te maken en om beter het leven aan te kunnen.

NIEUW
00:21
Geselecteerd Speelt nu af

Wallaby in Elshout: ‘Niet iets wat we elke dag meemaken’

Een bijzonder tafereel in Elshout, deze zondagmorgen. Een wallaby hopt daar door een woonwijk heen.,,Dit is niet iets wat we elke dag meemaken", vertelt een lachende medewerker van de Dierenambulance.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Leonard is tevreden over eerste wedstrijd voor Clippers

Kawhi Leonard kijkt met een positief gevoel terug op zijn eerste duel als speler van de LA Clippers.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Bekijk hier de samenvattingen van de NBA

Bekijk hier de samenvattingen van de NBA

NIEUW
03:50
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens begint Elite Trophy met overtuigende zege op Vekic

Kiki Bertens is op overtuigende wijze begonnen aan de WTA Elite Trophy in het Chinese Zhuhai. De 27-jarige Wateringse won haar eerste groepsduel in twee sets van Donna Vekic uit Kroatië: 7-6 (5), 6-2.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Deze extreme downhill mountainbike race is alleen voor pro's

Red Bull Rampage het meest spectaculaire bike event ter wereld en alleen voor de echte professionals. Bij Red Bull Rampage maken de riders voorafgaand aan het event zelf hun track de berg af. De competitie gaat het niet alleen om de snelheid, maar ook om de moeilijkheidsgraad, flow, en eigen line die de riders rijden.

NIEUW
03:09
Geselecteerd Speelt nu af

Deurloo: Ik kan beter muziek gaan maken dan turnen

Fragment uit Peptalk met turner Bart Deurloo over zijn muzikale succes na lied over Simone Biles.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Van Schip en Havik grijpen zilveren plak op madison

Jan-Willem van Schip en Yoeri Havik hebben een zilveren medaille gewonnen op het onderdeel madison bij het EK baanwielrennen. Het Nederlandse koppel moest alleen de Denen voor laten gaan. Het brons was voor Duitsland.

NIEUW
00:37
Geselecteerd Speelt nu af

Erik ten Hag: Aan de bal niet goed genoeg

Trainer van Ajax Erik ten Hag over de wedstrijd tegen Chelsea.

NIEUW
00:28
Geselecteerd Speelt nu af

Veltman: We waren slordig

Joël Veltman prijst tegenstander Chelsea.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Promes: Moeten het accepteren, hoe zuur het ook is

Quincy Promes voor de camera's na de wedstrijd tegen Chelsea.

NIEUW
02:27
Geselecteerd Speelt nu af

Benfica - Olympique Lyon

Samenvatting Benfica - Olympique Lyon, Champions League

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Red Bull Salzburg - Napoli

Samenvatting Red Bull Salzburg - Napoli, Champions League

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Slavia Praag - FC Barcelona

Samenvatting Slavia Praag - FC Barcelona

NIEUW
17:03
Geselecteerd Speelt nu af

Cor heeft alzheimer: 'Hij vergeet, herhaalt en mist veel'

In aflevering 5 nemen Joep en Thijs een kijkje in het leven van Cor, die ruim een halfjaar op de zorgboerderij woont. Ondanks dat hij 90 is en alzheimer heeft, loopt Cor nog zelfstandig over het terrein én is hij een echte charmeur. Als je 'm ziet lopen, zou je denken dat er niks aan de hand is. Maar schijn bedriegt, want hij vergeet, herhaalt en mist heel veel dingen. Cor's vrouw woont in een zorginstelling in Helmond, waardoor hij haar een stuk minder ziet en haar ontzettend mist. Daarom nemen Joep en Thijs hem mee naar Helmond, op naar z'n geliefde én de rest van de familie!

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

88 jaar maar een avonturier, Klaas van den Berg op een quad

Hij is 88, maar noemt zichzelf nog een echte avonturier. Daarom heeft hij onlangs een quad aangeschaft, want een scootmobiel dat vindt hij maar een oude mensending BEELD: Kim Jansen

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame albinozeehond opgevangen in Ecomare Texel

Zeehondenopvang Ecomare op Texel heeft dinsdag een bijzondere zeehond opgevangen.Het gaat om een zeldzame volwassen albinozeehond. Het dier heeft een hele lichte vacht en rode ogen.

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Zo snel mogelijk langs alle haltes van de Rotterdamse metro

De Brit Adham Fisher bereisd het complete metronet van Rotterdam om in het Guinness Book of Records te komen.

NIEUW
00:38
Geselecteerd Speelt nu af

Koning en koningin op de thee bij keizer Naruhito

Koning Willem Alexander en koningin Maxima waren woensdag op bezoek bij de Japanse keizer Naruhito. Hij nodigde vorsten en vorstinnen van over de hele wereld om thee te drinken.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Tornado zorgt voor veel schade op Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza werd dinsdag geteisterd door een tornado. De storm zal naar verwachting woensdag terugkeren en dan het Spaanse vasteland in trekken.

NIEUW
07:54
Geselecteerd Speelt nu af

Met deze nuttige tips kun je een burn-out voorkomen

In deze aflevering gaat Arie langs bij psycholoog Thijs Launspach. Hij stelt dat we meer dan ooit te voren werken en onze banen steeds drukker en belastender voor ons hoofd zijn geworden. Daarnaast proberen we onze tijd zo optimaal mogelijk te benutten, zijn we verslaafd aan apparaten als smartphones en hebben we grote prestatiedrang. Hierdoor is de kans groot dat je te veel stress ervaart zonder 'hersteltijd' tussendoor, wat uiteindelijk tot een burn-out kan leiden. Vooral twintigers hebben tegenwoordig te maken met burn-outs, want FOMO (fear of missing out) en sociale vergelijking zorgen voor extra druk. Om het niet zover te laten komen, is het belangrijk dat je goed slaapt, gezond eet, sport, maar ook elke dag even 'speelt' én even helemaal niks doet. Daarnaast is mediteren een goede techniek om je hoofd leeg te kunnen maken.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Cor heeft alzheimer: 'Hij vergeet, herhaalt en mist veel'

In aflevering 5 nemen Joep en Thijs een kijkje in het leven van Cor, die ruim een halfjaar op de zorgboerderij woont. Ondanks dat hij 90 is en alzheimer heeft, loopt Cor nog zelfstandig over het terrein én is hij een echte charmeur. Als je 'm ziet lopen, zou je denken dat er niks aan de hand is. Maar schijn bedriegt, want hij vergeet, herhaalt en mist heel veel dingen. Cor's vrouw woont in een zorginstelling in Helmond, waardoor hij haar een stuk minder ziet en haar ontzettend mist. Daarom nemen Joep en Thijs hem mee naar Helmond, op naar z'n geliefde én de rest van de familie!

NIEUW
17:22
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom zeggen alle psychiaters 'ja' tegen mdma?

Mdma is al jaren de populairste partydrug in Nederland. Ondanks dat mdma op de opiumlijst staat, zien wetenschappers ook de medische potentie van het middel. De positieve effecten van mdma - het maakt je socialer en minder geremd - zouden namelijk ook kunnen helpen bij de behandeling van psychiatrische stoornissen. Psychofarmacoloog Kim Kuypers (Universiteit Maastricht) onderzoekt dit: "De sociale effecten van mdma zou de gesprekken tussen patiënt en psychiater ten goede kunnen komen”, aldus Kuypers.

NIEUW
08:06
Geselecteerd Speelt nu af

Van haring tot klederdracht: toeristen ontdekken Volendam

In The Butler worden nietsvermoedende toeristen benaderd of zij interesse hebben in ‘The Dutch Experience’. Vervolgens worden de toeristen door onze butler Greg Shapiro een hele dag naar een plek in Nederland meegenomen om typische Hollandse ervaringen te ondergaan. In aflevering 3 is Greg in Volendam, waar hij twee toeristen laat kennismaken met de Volendamse (vis)cultuur!

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Chris heeft ALS: kloteziekte brengt ook mooie momenten

In juni 2018 kreeg Chris de diagnose ALS. Hij dacht meteen: ik ga niet achter de geraniums zitten! Hij besloot toen 2 dingen: 1. Ik ga het leven vieren en veel leuke dingen doen met mijn familie en vrienden (hij is net 3 weken op vakantie geweest). En ik ga me inzetten voor ALS. Enerzijds wil hij geld inzamelen en anderzijds wil hij het onder de aandacht brengen bij mensen.

NIEUW
17:29
Geselecteerd Speelt nu af

Nellie heeft Alzheimer: 'Ze haalt soms wel 15 keer de krant'

In de vierde aflevering nemen Joep en Thijs een kijkje in het leven van Nellie, één van de betere bewoners van de zorgboerderij. Ze kan nog veel dingen zelfstandig en trekt nog steeds haar eigen plannetje. Toch valt het niet te ontkennen dat Nellie alzheimer heeft. Ze gaat soms wel 15 keer per dag de krant halen en vertelt meerdere keren hetzelfde. Nellie kwam 2,5 jaar geleden samen met haar man Doris op de zorgboerderij wonen. Dochter Karin zag haar ouders langzaam afglijden door de alzheimer. Uit elkaar halen was echt geen optie: haar ouders waren al zo'n 70 jaar samen en waren zó op elkaar ingespeeld. Na een halfjaar op de zorgboerderij is Doris overleden en verloor Nellie haar grote liefde. Nellie heeft zich na zijn overlijden heel lang teruggetrokken op haar kamer. Gelukkig gaat het nu weer iets beter met haar. Ondanks dat Nellie nog leeft, mist dochter Karin beide ouders. Door alzheimer zijn de rollen omgedraaid en zorgt zij nu voor haar moeder. Nellie koest warme herinneringen aan Deurne, de plek waar ze altijd gewoond en gewerkt heeft. Joep en Thijs nemen haar mee naar haar voormalige werkplek en huis.

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Zó maak je zelf de lekkerste cappuccino en kokosmakronen

In Barista Creations krijg je tips hoe je zelf thuis de lekkerste koffie met melk-recepten kunt maken. In deze video krijg je het recept voor cappuccino met havermelk en zelfgemaakte kokosmakronen.

NIEUW
04:00
Geselecteerd Speelt nu af

Herfstbokchallenge op Military: echte bok of 0.0?

Het nieuwste paradepaardje van Grolsch heet Herfstbier 0.0, een herfstbok zonder alcohol. Maar raden bezoekers van het paardensportevenement wat ze drinken: gewone herfstbok of de nieuwe 0.0? BEELD/MONTAGE: Koen Francken

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes: Eerst 10 jaar Ahoy, dan de Arena

André Hazes staat in Rotterdam Ahoy. De vraag naar kaarten voor zijn concert op zaterdag 19 oktober was zo groot dat de zanger een extra show geeft op vrijdag 18 oktober 2019.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Lady Gaga maakt flinke smak van podium

Lady Gaga heeft gisteravond een flinke smak gemaakt toen ze door toedoen van een fan van het podium viel. Ze nodigde een fan uit op het podium om te dansen met haar. Maar hij deed meer dan dat. Hij tilde Gaga op, iets wat onschuldig oogde, maar verloor hierbij zijn balans en viel met sterzangeres en al van de bühne.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Laatste dag van de Oranjes in India

Na vijf dagen komt er een eind aan het koninklijke bezoek aan India. Jeroen Schmale doet verslag van deze laatste dag.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Koningspaar legt krans bij Taj Mahal-hotel ter nagedachtenis

Tijdens het staatsbezoek legden koning Willem-Alexander en koningin Máxima een krans bij het Taj Mahal-hotel ter nagedachtenis aan overlevenden van de aanslagen van 2008.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Koningspaar ontvangt Nederlandse gemeenschap in India

Dag drie van het staatsbezoek van het koningspaar zit erop.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Prins Harry slikt tranen weg in speech over zieke kinderen

Prins Harry moest dinsdag zijn tranen wegslikken tijdens een emotionele speech over het vaderschap op een evenement voor een stichting die zich inzet voor ernstig zieke kinderen.

NIEUW
04:08
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Een bijzondere voetbalwedstrijd

Jullie hebben mij uit de duisternis gehaald, ik breng jullie naar het licht.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Alex Klaasen geeft een spoedcursus paaldansen

Altijd al willen leren paaldansen? Alex Klaasen geeft een spoedcursus paaldansen op komische wijze

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Echte kracht zit vanbinnen

OK, prima, whatever.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Youp van ’t Hek wil geen glossy voor honden

Youp van ’t Hek bekent op dierendag dat hij een glossy voor honden een heel slecht idee vindt.

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Het geheim in de fietsenkelder

Wij willen jou!

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Maassen gaat discussie aan met vegetariërs

Theo Maassen legt op de dag van de vegetariërs uit waarom hij juist wel heel graag vlees eet.