Show & Entertainment

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Kai overhandigt Gouden Boemerang aan Simone Kleinsma

De Gouden Boemerang, een prijs voor de comeback waar we het meest blij mee zijn. Kai Merckx is op zoek gegaan naar de favoriet en na ruim 6000 stemmen zijn we erachter dat iedereen het meest zit te wachten op Kees & Co!

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe viert Brabant de waterschapsverkiezingen?

Bekijk de nieuwe Voxpop over de waterschapsverkiezingen.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Moordlustige dubbelgangers zijn angstaanjagend in Us

In de nieuwe film Us van regisseur Jordan Peele zijn de dubbelgangers van een gezin uit op bloed. De dubbelgangers symboliseren het idee dat wij zelf onze ergste vijand zijn.

NIEUW
05:16
Geselecteerd Speelt nu af

AD-verslaggever Yelle Tieleman: 'tramschutter knettergek'

Yelle Tieleman, verslaggever AD Utrechts Nieuwsblad, was gisteren als één van de eerste ter plaatste na de schietpartij in een tram in Utrecht.Bij Mattie & Marieke vertelt hij wat we tot nu toe weten over de vermoedelijke dader en wat zijn motief zou kunnen zijn geweest.

NIEUW
07:00
Geselecteerd Speelt nu af

Manon Meijers opgelucht na haar reactie op René van der Gijp

Manon Meijers de vriendin van Guus Meeuwis, werd bij Veronica Inside 'de omgebouwde broer van Guus Meeuwis' genoemd. Dit liet ze niet over haar kant gaan en ze reageerde fel op Instagram. Bij Mattie & Marieke vertelde ze vanochtend waarom ze dit deed en wat een opluchting het voor haar was.

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

St. Patricks Day 2019 wereldwijd groots gevierd

In Ierland en ver daarbuiten is zondag St. Patrick's Day weer groots gevierd. Op deze nationale feestdag van Ierland gingen wereldwijd duizenden mensen de straat op.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Koning van de graafmachine toont zijn kunsten

De Chinese Lao Pang werkt al jaren met graafmachines, en is er in al die jaren erg behendig mee geworden. Hij toont zijn kunde aan de wereld via video's op sociale media.

Aanbevolen show & entertainment series