Nieuws

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

Utrechters betuigen steun op plek aanslag

De bloemenzee op het 24 Oktoberplein in Utrecht wordt steeds groter. Hier vonden maandag drie mensen de dood bij de aanslag in een tram. Veel mensen willen hun steun ook betuigen door op vrijdagavond mee te lopen in de stille tocht.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Wehkamp breid distributiecentrum Zwolle nog verder uit

BEELD Henri van der Beek

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Juf Daisy de beste van de wereld?

Juf Daisy van De Vuurvogel in Helmond maakt kans om de beste leraar van de wereld te worden. De verkiezing is onderdeel van de Global Education & Skills Forum.

NIEUW
00:28
Geselecteerd Speelt nu af

Zwarte dag uit 1945 in Nijverdal herdacht

Het zware bombardement van 22 maart 1945 op het centrum van Nijverdal, waarbij destijds 73 mensen de dood vonden, is vrijdagochtend plechtig herdacht met onder meer een toespraak van burgemeester Anneke Raven, leggen van bloemen en het voorlezen van een gedicht door Renate Zeevalkink van het Memorymuseum. BEELD: Gemeente Hellendoorn

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Drie medewerkers onwel van specialistisch bedrijf in Oss

De brandweerposten van Oss en Nistelrode en een ambulance zijn vrijdag opgetrommeld naar de IJzerweg op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Drie medewerkers van BMT Fire & Rescue raakten op het werk onwel, mogelijk door giftige dampen van oplosmiddelen waarmee werd gewerkt. Zij werden in de ambulance onderzocht.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Russen meppen erop los bij eerste 'face slapping'-wedstrijd

Je slaat met de vlakke hand en wegduiken mag niet. Dat zijn de spelregels van de eerste 'face slapping'-wedstrijd in de Russische stad Krasnoyarsk.

NIEUW
00:29
Geselecteerd Speelt nu af

Valse melding schietpartij in Schiedam

De politie is in groten getale uitgerukt naar de Roosbeek in Schiedam vanwege een melding van een schietpartij. Volgens de politie is het loos alarm.

Aanbevolen nieuws series