Sport

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Flick: 'Lewandowski verkeert in de vorm van zijn leven'

Bayern München-trainer Hans-Dieter Flick heeft zijn spits Robert Lewandowski een paar enorme complimenten gegeven in aanloop naar het Champions League-treffen van vanavond.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Lampard: Als we pijn moeten lijden, moeten we pijn lijden

In aanloop naar het Champions League-duel tussen Chelsea en Bayern München sprak Lampard onder andere over de rol van underdog en de kracht van de Duitsers. Afgelopen weekend beleefde de Londens club een uitstekende generale, thuis werd imponerend gewonnen van Tottenham Hotspur.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Button zeker van contractverlenging Hamilton bij Mercedes

Voormalig McLaren-coureur Jenson Button is er zeker van dat Lewis Hamilton en Mercedes tot een nieuwe overeenkomst komen. Button's overtuiging komt door het feit dat de samenwerking dusdanig succesvol is dat er geen reden is om hem niet door te zetten.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Juve en Inter en vijf andere duels zonder publiek in Italië

Vanwege het coronavirus worden komend weekeinde liefst zes duels in de Serie A achter gesloten deuren gespeeld. Onder meer de topper tussen Juventus en Internazionale moet het doen zonder publiek.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Pech voor Van Rijsselberghe op WK: 'Zeewier aan mijn vin'

Kiran Badloe is het WK in het Australische Sorrento beter begonnen dan Dorian van Rijsselberghe en heeft meteen een voorsprong genomen in de strijd om het ticket voor de Olympische Spelen in Tokio.

NIEUW
02:36
Geselecteerd Speelt nu af

Timmer 'ondersteunt' zieke Vergeer als chef de mission

Marianne Timmer is komende zomer 'deputy-chef de mission' tijdens de Paralympische Spelen van Tokio. Dit heeft te maken met de gezondheid van Esther Vergeer, die onlangs bekendmaakte gediagnosticeerd te zijn met borstkanker en zoveel mogelijk probeert door te werken.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Gattuso: Messi is de beste aller tijden

Dinsdagavond speelt Napoli thuis in San Paulo tegen FC Barcelona. De Italianen zijn in de Serie A aan een teleurstellend seizoen bezig, maar laten zich in de Champions League van hun beste kant zien. De ploeg haalde voor de winterstop onder meer vier punten tegen Champions League-winnaar Liverpool.

Aanbevolen sport series