Sport

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Thuisblijvers: Frenkie dolt zijn hond, Neymar bakt eierpoets

De sport ligt stil. Vanwege het coronavirus zijn veel sporters aan huis gekluisterd en moeten ze dus op zoek naar manieren om fit te blijven. In deze serie verzamelen we updates van sporters en kijken we wat hen zoal bezighoudt tijdens de coronacrisis.

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Ambitieuze doelman Verrips blij met herstart Premier League

Onder strenge omstandigheden zijn Premier League-clubs weer volop aan het trainen. Zo ook stuntploeg Sheffield United. Tweede keeper en Nederlander Michael Verrips is blij dat de competitie in Engeland wordt afgemaakt.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke beelden social distancing rond bekerfinale Oostenrijk

Red Bull Salzburg heeft bij de hervatting van het betaald voetbal in Oostenrijk de beker gewonnen. In de finale in Klagenfurt werd Austria Lustenau, uit het tweede niveau, met 5-0 verslagen.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Bosz: Havertz is zo jong, maar zo belangrijk

Bayer Leverkusen is dankzij de 0-1 zege bij SC Freiburg naar de derde plaats in de Bundesliga gestegen. Daarmee herstelt de ploeg van trainer Peter Bosz zich van de zware nederlaag van afgelopen dinsdag tegen VfL Wolfsburg (1-4) Wie anders dan Kai Havertz maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De aanvaller punterde de bal in de 54ste minuut langs doelman Alexander Schwolow. Met zijn 35ste treffer passeerde hij Klaus Fischer, die het vaakst (34 keer) wist te scoren in de Duitse competitie voor hij 21 jaar oud was.

NIEUW
03:35
Geselecteerd Speelt nu af

Mikos Gouka: Feyenoord heeft geen potje om spelers te halen

Feyenoord-watcher Mikos Gouka beantwoordt enkele vragen van kijkers. De contractverlengingen van Fer, Botteghin en Kökçü worden besproken en ook de mogelijkheden op de transfermarkt komen aan bod.

NIEUW
08:04
Geselecteerd Speelt nu af

Michel Perridon: Robert Doornbos was m'n goedkoopste coureur

Michel Perridon: 'Robert Doornbos was m'n goedkoopste coureur'

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Mikos Gouka: Feyenoord heeft heilig vertrouwen in Kuyt

Feyenoord-watcher Mikos Gouka beantwoordt enkele vragen van kijkers. De bekerfinale komt ter sprake en ook de eventuele komst van Eljero Elia is onderwerp van gesprek.

Aanbevolen sport series