HASHTAG

Royalty

2:51

Koning bekijkt drugscontainer bij werkbezoek in Beuningen

Koning Willem-Alexander bracht woensdagmiddag een bezoek aan Winssen, in het buitengebied van Beuningen. Uitgebreid liet hij zich voorlichten over de gevaren van drugscriminelen op het platteland. BEELD Ruben Biemond

3:22

10 jaar na ongeluk Friso: 'Sneeuwpaus waakt over zijn ski'

Het is deze maand 10 jaar geleden dat prins Friso bedolven raakte onder een lawine in het Oostenrijkse Lech. Het ski-ongeluk werd de Nederlandse prins uiteindelijk fataal. Koninklijk Huis-verslaggever Jeroen Schmale is terug in het Oostenrijkse dorp.

2:54

TextielMuseum maakt gordijnen voor koningspaar

Het TextielMuseum in Tilburg gaat nieuwe gordijnen maken voor Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Handwerkgroepen uit het land en koningin Máxima nemen een gedeelte van het borduurwerk voor hun rekening.

2:28

de Stentor Nieuws Update van 24 december

Dagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Met vandaag: Ravage na twee ongevallen in Wilp en Kerken niet allemaal gesloten voor kerstdienst. BEELD Arno Buitenhuis

1:18

Johan Vlemmix lanceert Amalia-fanclub op haar 18e verjaardag

De Eindhovense ondernemer Johan Vlemmix heeft dinsdag een Amalia-fanclub gelanceerd. Op de dag dat de kroonprinses achttien jaar wordt, verwelkomt Vlemmix de leden digitaal.

0:43

Prinses Beatrix bezoekt Curaçao

Prinses Beatrix bezocht op dag twee op Curaçao het Renaissance Hotel in Willemstad waar een bijeenkomst over natuureducatie voor kinderen. De bijeenkomst is van de DCNA, de Dutch Caribbean Nature Alliance. De organisatie is een samenwerking van verschillende natuurorganisaties op de eilanden die dit jaar 25 jaar bestaat.

0:34

Prinses Alexia loopt mee in klimaatmars

Prinses Alexia heeft meegelopen met een klimaatmars in Wales. Dat is te zien op beelden die haar school Atlantic College deelt op Facebook. De jongeren zijn de straat opgegaan omdat ze niet tevreden zijn over de afspraken die zijn gemaakt op de klimaattop in Glasgow.

2:02

Drukke dag voor Britse royals op klimaattop in Glasgow

De klimaattop in het Schotse Glasgow betekent ook drukke dagen voor de Britse royals. Prins Charles ontmoette dinsdag verschillende wereldleiders en prins William was bij een bijeenkomst met winnaars van zijn eigen prestigieuze Earthshot Prize.

4:30

Peter Rehwinkel schreef boek over prinses Amalia

Toekomstig koningin van Nederland, Prinses Amalia viert dit jaar haar achttiende verjaardag. Er gaat veel voor haar veranderen. De plicht roept en de onbezorgdheid van haar jeugd is voorbij. Peter Rehwinkel schreef daar een boek over.

3:03

de Stentor Week Update van 12 september

In de Stentor Week Update geven we je een kort overzicht van het belangrijkste regionale nieuws van de afgelopen week. Met onder meer de 35-jarige strijd van Harry tegen koning Willem-Alexander en het uitzwaaien van de burgemeester van Kampen.

Gerelateerde series

Conform de Mediawet vallen de video's in deze sectie onder het toezicht van het Commissariaat van de Media