Hoogtepunten uit De Ochtend Show to go

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

'Verliezen van Apoel Nicosia zou Ajax-onwaardig zijn'

We spraken sportverslaggever Nik Kok en oud-Ajaxspeler Tim de Cler over de wedstrijd die Ajax vanavond tegen Apoel Nicosia speelt.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

'Nieuwe regels rond vaarbewijs nodig'

Na de dodelijke botsing afgelopen vrijdag op de Nieuwe Maas tussen een RIB-boot en een sloep met toeristen, trekt de oprichter van RIB Experience Marc van der Veen aan de bel.

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Steeds meer Nederlanders kampen met slaapproblemen

Uit nieuwe cijfers van het CBS blijkt dat bijna een kwart van de Nederlanders van 25 jaar of ouder, in 2018 slaapproblemen had.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Barrie Stevens als deelnemer bij Dancing With The Stars

Barrie Stevens schittert vanaf volgende week in Dancing With The Stars.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Breda rouwt om doodgestoken Megan (15)

Op de dood van de 15-jarige Megan gisteren in Breda is met afschuw gereageerd. Zij kwam door messteken om het leven. Een jongen van 16 - vermoedelijk haar vriend - is aangehouden.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Oberschoppers opnieuw voor de rechter

De broers Arash en Armin N. kregen in april celstraffen van respectievelijk 5 en 6 jaar voor de zware mishandeling van een ober vorig jaar in Praag. Het OM in Tsjechië vond die straffen te laag en wil de twee veroordeeld krijgen voor poging tot moord.

De Volledige Ochtend Show afl.

NIEUW
19:11
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: dinsdag 20 augustus

Uit cijfers van het CBS blijkt dat bijna een kwart van de Nederlanders van 25 jaar of ouder in 2018 kampt met slaapproblemen. Taco Bos is manager bij Slaapmakend en heeft onderzoek gedaan naar slaap. Barrie Steven maakte vorig jaar zijn comeback op televisie en zet zijn carrière voort. Volgende week is hij te zien in Dancing With The Stars en binnenkort gaat hij het theater in.

NIEUW
18:49
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: maandag 19 augustus

Het had een van de grootste aanslagen ooit in Nederland moeten zijn, maar in september werd die op het laatste moment voorkomen en werden hier zes verdachten voor opgepakt. Vandaag gaat de rechtszaak tegen hen verder. Verslaggever Cyril Rosman was er om ons te vertellen hoe de zaak ervoor staat. Gisteravond speelde PSV voor de tweede keer op rij een Eredivisiewedstrijd op zondagavond om acht uur. Hier zijn voetbalsupporters echter duidelijk niet blij mee. Voorzitter van het Supporterscollectief Nederland, Matthijs Keuning, legt uit waarom. Tess Posthumus, ook wel bekend als beste vrouwelijke bartender ter wereld, maakt live in de studio cocktails.

NIEUW
27:52
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: vrijdag 16 augustus

Dit is de volledige aflevering van de Ochtend Show to go van vrijdag 16 augustus

NIEUW
25:23
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: donderdag 15 augustus

Dit is de volledige aflevering van De Ochtend Show to go van donderdag 15 augustus.

NIEUW
17:27
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: woensdag 14 augustus

Door een nieuw wetsvoorstel in de zorg moet zelfs een verpleegkundige met 36 jaar ervaring terug naar de schoolbanken. Anneke Westerlaken, voorzitter CNV Zorg en Welzijn, komt op voor de belangen van deze verpleegkundigen. Ook in de studio de Rotterdamse strafrechtjuriste Merel Pontier. Zij verhuist deze week naar Texas om daar te strijden voor de ter dood veroordeelde Clinton Young. De Amerikaan wacht, mogelijk onschuldig, al 16 jaar in eenzame opsluiting zijn executie af. En een boek ‘dat antwoordt geeft op al jouw kutvragen’. Social mediaplatform Rumag heeft zijn beste quotes gebundeld. En presentator René Watzema gaat ook nog eens het theater in.

NIEUW
18:41
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: dinsdag 13 augustus

Extreem weer, het komt steeds vaker voor en veroorzaakt ook steeds meer schade. Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars, verwacht dat daardoor ook de premie van onze verzekeringen zal stijgen. Jurgen Schoenmakers, Manager circulair bouwen bij Dura Vermeer, vindt dat we door dat extremere weer ook anders moeten gaan bouwen. Vooral bij nieuwbouwhuizen kunnen projectontwikkelaars een hoop maatregelen nemen zodat die beter bestand zijn tijdens storm- en regenbuien. En Wesley Sneijder heeft een punt achter zijn imposante voetbalcarrière gezet. Oranjewatcher Maarten Wijffels was bij zowel zijn eerste als bij zijn 134e optreden in Oranje en met hem blikken we terug op zijn loopbaan.