Stellingkast

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Moet Sint snoepgoed voortaan later in de winkels liggen?

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Met deze aflevering: Ligt Sinterklaas snoepgoed te vroeg in de winkels?

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Moet de overheid 'optreden' tegen mensen die te zwaar zijn?

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Met deze aflevering: Nederlanders worden te zwaar, daar moet vanuit de overheid meer aan gedaan worden.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Geen sterk ruikend voedsel in het ov!

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Met deze aflevering: sterk ruikend voedsel zou verboden moeten worden in het openbaar vervoer.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Moet de zomer- en wintertijd blijven bestaan?

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Met deze aflevering: moet de zomer- en wintertijd blijven bestaan?

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik wil 2e paasdag inruilen voor andere vrije dag'

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Het is vandaag Tweede Paasdag, dus daarom in deze laatste aflevering van Stellingkast de toepasselijke stelling: "Ik wil Tweede Paasdag graag inruilen voor een andere vrije dag". Wat vindt Nederland hiervan?

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

'Zomertijd zou afgeschaft moeten worden'

In Stellingkast gaan we de straat op om willekeurige mensen diverse stellingen voor te leggen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan, dus daarom in deze aflevering de stelling: "Zomertijd zou afgeschaft moeten worden". Wat vindt Nederland hiervan? Je komt erachter in aflevering 5 van Stellingkast!