Fitness Diaries

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Fajah Lourens en Shirma Rouse doen samen de 'elastiekendans'

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video gaat Fajah Lourens samen trainen met haar vriendin Shirma Rouse.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Bodybuilder Evelien: Ik ben m'n focus een beetje kwijt

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Evelien aan het woord. Ze is net op vakantie geweest, maar merkt dat ze haar focus een beetje kwijt is omdat ze veel aan haar hoofd heeft.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Fajah Lourens neemt je mee naar haar muziekstudio

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Fajah Lourens aan het woord.

NIEUW
00:36
Geselecteerd Speelt nu af

Famke Louise: Uiterlijk is heel erg belangrijk voor me

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Famke Louise aan het woord.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Last van lipoedeem? Roos laat zien wat je ertegen kunt doen

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video gaat Roos naar een LPG-behandeling voor haar lipoedeem.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Kijk mee in het leven van Lindsey ofwel Linnebel!

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Ze delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. In deze video is Lindsey (ofwel Linnebel) in het buitenland waar ze mee werkt aan de teaser van de nieuwe videoclip van Famke Louise.

Bevallen met Bobbi

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Bobbi Eden duikt opnieuw in wondere wereld van de bevalling

Bobbi Eden duikt voor het tweede seizoen op rij in de wondere wereld van de bevalling. Dit keer staat de haakgoeroe niet alleen mee te puffen aan het bed, maar keert ze ook terug naar oude deelnemers. Hoe hangt de vlag erbij nu de oververmoeide ouders van hun roze wolk zijn gevallen?

Will & Grace

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Will & Grace: overleeft Jack zijn vrijgezellenfeestje?

Overleeft Jack zijn vrijgezellenfeestje?

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Battles of the couples... Wie wint, wie verliest?

Battles of the couples: wie wint, wie verliest?

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Will & Grace hebben een dubbeldate met hun getrouwde ouders

Will kookt een diner voor een hot double date. Wordt het een succes?

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Will & Grace: Jack krijgt een bijzondere dramales

Jack volgt een acteurscursus, maar gelooft niet helemaal in zichzelf...

NIEUW
00:23
Geselecteerd Speelt nu af

Will's kritiek op de barista wordt niet gewaardeerd...

Houdt Will ervan mensen voor lul te zetten of wil hij gewoon de koffie krijgen die hij heeft besteld?

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Will geeft z'n moeder een bijzonder schattig cadeau

Jack probeert uit de kast te komen bij zijn moeder, die langskomt voor het Thanksgiving etentje van Will maar ze draagt zelf ook haar eigen geheim met zich mee. Maar voordat alle geheimen op tafel worden gegooid, branden Karen en Grace hun ‘zogenaamde’ ex-geliefde af, namelijk Jack...

Louisa & Rosanna

NIEUW
05:14
Geselecteerd Speelt nu af

Eindelijk is het zover: Mikai wordt gedoopt!

Het is eindelijk zover: de doopdienst van kleine Mikai! Dit is het moment waar Louisa & Rosanna wekenlang naartoe hebben geleefd. Nadat het duo haar geloften aflegt, leest Louisa een speech voor. Ze is zichtbaar ontroerd, maar laat zich niet kennen en leest stug door. Na haar speech is het dan eindelijk tijd voor het dopen van Mikai. De zelfontworpen doopkaars wordt aangestoken en de oma’s spelden een medaille op bij de kleine. Zo, en dan nu tijd voor feest!

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

Louisa: Ik lijk op een echte dame uit het Gooi

De grote dag van de doopdienst is aangebroken. Vriend Robbin helpt Louisa met het aantrekken van haar loeistrakke korset én droomjurk. Rosanna kijkt haar ogen uit en is blij met zo'n mooie vrouw. Louisa heeft als verrassing een sportauto (in doopthema) geregeld als vervoermiddel naar de kerk. Met Rosanna achter het stuur en Mikai op schoot rijdt het drietal naar de kerk, waar de voorbereidingen in volle gang zijn én de eerste gasten al zijn gearriveerd. Wordt vervolgd…

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Louisa neemt verrassingslied op voor Rosanna

Louisa wil Rosanna tijdens de doop van zoontje Mikai verrassen met een zelfgeschreven lied, dus ze gaat samen met vriendin Lizet naar de studio om het nummer in te zingen. De tekst van het lied is nog iets persoonlijker gemaakt, dus Louisa is helemaal in haar nopjes en kan niet wachten tot Rosanna het zal horen. Het inzingen gaat alleen niet helemaal van een leien dakje...

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

Louisa krijgt 'Oscarwaardige' jurk voor doop Mikai

Louisa's mannen hebben al een prachtige outfit voor de doopdienst, maar nu is zijzelf aan de beurt om iets moois uit te zoeken. Samen met vriendin Lizet en haar vaste stylist Robbin gaat ze naar de markt in Den Haag om stoffen uit te zoeken voor haar jurk. Met Rosanna's wensen in het achterhoofd - niet te bloot! - gaat het drietal op zoek naar het juiste materiaal. Louisa hoopt ook nog wat kilo's kwijt te raken en Robbin gaat heel hard z'n best doen om een mooie jurk te maken, dus tijdens de dienst ziet ze er ongetwijfeld beeldschoon uit!

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

'Ro wil champagne met wit, ik goud met blingbling'

De kleine Mikai moet natuurlijk pico bello gekleed zijn tijdens de doop. Daarnaast is Rosanna's transitie definitief gestart, dus ze wil er samen met haar zoon mannelijk uitzien. Het koppel gaat daarom naar een winkel waar je dé perfecte outfit voor een doop of communie kunt scoren. Er is echter één klein probleem: Rosanna wil champagne met wit kleurige kleding, terwijl Louisa het liefste goud met blingbling ziet. Hoe gaat het duo dit oplossen?

NIEUW
04:00
Geselecteerd Speelt nu af

Louisa & Rosanna zoeken 'gypsy' doopkussen uit

In de vierde aflevering gaat het koppel langs bij Louisa's vriendin Lizet om een 'gypsy' doopkussen voor de kleine Mikai te laten ontwerpen. Die ouderwetse doopjurken vinden Louisa & Rosanna maar niks, een doopkussen mét sluier is helemaal van deze tijd. Ze zijn het alleen niet helemaal eens over het ontwerp. Voor Louisa kan het niet 'over-the-top' genoeg, maar Rosanna is daar iets minder van gecharmeerd...

Fred van Leer: alles uit de kast

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe overtuig je een man dat crocs niet kunnen?

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft hij tips over hoe je een man ervan overtuigt dat crocs écht niet kunnen.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Fred geeft tips voor stoere, zakelijke uitstraling

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft hij stylingtips voor een zakelijke uitstraling zonder tuttig over te komen.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer geeft tips voor mensen met buikje

In 'Fred van Leer: alles uit de kast' geeft Rotterdammer Fred van Leer styling en fashion advies aan vrouwen die het om uiteenlopende redenen goed kunnen gebruiken. In deze video geeft bij stylingtips voor kleine(re) mensen met een dikke(re) buik.

Say Yes To The Dress

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Ponticorvo is kritisch in Say Yes to the Dress

Laura Ponticorvo is getrouwd! In Say Yes to the Dress ging ze samen Fred van Leer op zoek naar haar droomjurk.

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Katja Schuurman: Freek houdt van decolleté

Katja Schuurman gaat trouwen! In Say yes to the dress gaat ze samen Fred van Leer en haar entourage op zoek naar de perfecte jurk.

90 Days to Wed

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

0-1 Zweden Kosovo Viktor Claesson

Volg de WK-kwalificatie via Ziggo Sport

NIEUW
02:00
Geselecteerd Speelt nu af

Trouble in paradise: maakt Jesse het uit met Darcey?!

Jesse en Darcey proberen over hun relatiecrisis te praten, maar het enige wat ze kunnen is elkaar beschuldigen van de relatieproblemen. Gaat het ooit nog goed komen tussen hen of gooit Jesse de handdoek in de ring?

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

Is Karine nog wel gelukkig in haar relatie met Paul?

Karine en Paul zitten aan tafel met haar ouders. Karine is erg verdrietig en vertelt dat ze niet blij is met de manier waarop Paul haar behandelt. Paul vindt het op zijn beurt niet fijn dat Karine met vreemde mannen praat, maar geeft wel toe dat hij haar soms slechter behandelt dan ze verdient. Komt het nog goed tussen Paul en Karine?

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

Gênant... Jesse en Darcey ruziën in de keuken

Jesse is bij Darcey en haar dochter thuis. Jesse en Darcey zijn samen het diner aan het voorbereiden en Jesse is verantwoordelijk voor de biefstuk, maar Darcey bemoeit zich ermee. Dat had ze beter niet kunnen doen, want Jesse pikt het niet en loopt boos weg...

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

90 Days to Wed: Paul vertrouwt Karine nog steeds niet...

Paul wil dat Karine een zwangerschapstest doet, omdat hij haar niet vertrouwt. Ze stemt in en vertrekt met een test naar het toilet, terwijl Paul gespannen afwacht...

NIEUW
02:06
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom mag Darcey niet meer op social media van Jesse?

Darcey en Jesse hebben ruzie over Darcey's social mediagebruik, omdat ze tijdens een ruzie iets onaardigs over Jesse op social media heeft gedeeld. Darcey vindt het onzin dat hij hier zo moeilijk over doet, maar Jesse wil het liefst dat ze stopt met social media gebruiken.