Veel Liefs

NIEUW
05:14
Geselecteerd Speelt nu af

Al Hadi (20): Ik ben alleen en dat vind ik erg moeilijk

De 20-jarige Al Hadi uit Soedan voelt zich soms erg alleen in Nederland. Hij vluchtte zo'n zeven jaar geleden uit zijn geboorteland zonder zijn familie. Veel Liefs ging bij hem langs.

NIEUW
08:52
Geselecteerd Speelt nu af

Nederland stuurt massaal kaarten naar eenzame Nel (92)

We deden een oproep op deze site om een kaart te sturen naar Nel van 92, die behalve haar hond Madelief niemand meer heeft. Met postzakken vol lieve kaarten ging Leona Philippo deze week bij haar op bezoek. Haar reactie was hartverwarmend.

NIEUW
07:18
Geselecteerd Speelt nu af

Nel (92) heeft niemand meer na het overlijden van haar man

In Veel Liefs worden mensen opgeroepen een eenzame oudere een kaartje te sturen. De 92-jarige Nel vindt bij niemand meer troost na het overlijden van haar man. Haar hond Madelief is Nels enige steun en toeverlaat.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Oproep Veel Liefs: wie kan er wat extra aandacht gebruiken?

In Veel Liefs worden mensen opgeroepen een eenzame oudere een kaartje te sturen.

NIEUW
07:45
Geselecteerd Speelt nu af

Eenzame Jo (91) krijgt bijna 1000 kaarten: 'Wat mooi!'

In Veel Liefs worden mensen opgeroepen een eenzame oudere een kaartje te sturen. De 91-jarige Jo kende in haar leven twee grote liefdes, maar hierdoor heeft ze ook twee keer afscheid moeten nemen. Nu voelt ze zich vaak eenzaam. In de tweede aflevering met Jo zien we hoe Bart haar verrast met een grote zak brieven en kaarten!

NIEUW
04:36
Geselecteerd Speelt nu af

Jo (91): eenzaamheid is je ergste vijand

In Veel Liefs worden mensen opgeroepen een eenzame oudere een kaartje te sturen. De 68-jarige gepensioneerde Aard uit De Bilt doet er alles aan om onder de mensen te komen, maar voelt zich toch vaak eenzaam. Hij doet vrijwilligerswerk bij een kringloopwinkel, maar eenmaal thuiskomt er eigenlijk nooit iemand langs. In de tweede aflevering met Aard zien we hoe Bart hem een grote zak met brieven en kaarten overhandigt.