Radio fragmenten

NIEUW
41:35
Geselecteerd Speelt nu af

Laura H. aflevering 3: ‘Houd rekening met slechte uitkomst’

Als Laura in Mosul blijft, zal ze sterven. Daarvan is ze overtuigd. Maar proberen ontsnappen uit het kalifaat is ook een zelfmoordmissie. Of kan iemand haar helpen? Haar vader, die 4500 kilometer van haar verwijderd is, belooft alvast dat het goedkomt. Maar als een eerste reddingsactie mislukt, beseft hij dat er een beter plan moet komen. Een groter plan. Eentje waarin Britse spionnen en internationale deradicalisatie-experts de hoofdfiguren zijn. Maar hoe waterdicht is deze operatie?

NIEUW
44:34
Geselecteerd Speelt nu af

Podcast Laura H. Aflevering 2: 'Wat was er echt gebeurd?'

Slechts uren nadat Laura uit het kalifaat was ontsnapt werd ze geïnterviewd. Met een camera op haar gericht verklaarde ze nooit te hebben geweten dat ze naar Syrië zou gaan. Ze was ontvoerd door haar man. Maar het duurde niet lang voordat dit verhaal werd doorprikt. Dus wat was er echt gebeurd? Wat bezielde een negentienjarig meisje uit Zoetermeer om af te reizen naar een van de gevaarlijkste plekken ter wereld?

NIEUW
32:00
Geselecteerd Speelt nu af

Podcast Laua H. Aflevering 1: 'Dit kan zo niet in de krant'

Iets meer dan een jaar terug, in het voorjaar van 2017, had Thomas Rueb een interview-afspraak in Zoetermeer voor een artikel in de krant. Hij ontmoet Eugène, de vader van Laura, die voor het eerst bereid is te praten over wat hij met zijn dochter heeft meegemaakt. Na een gesprek van zes uur stapt Thomas weer buiten, totaal in de war, met een verhaal dat hij niet had verwacht. Wat is hier gebeurd, vraagt hij zich af. En vooral: kan dit wel waar zijn?

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Sander Lantinga weer vader

Sander Lantinga maakte in ‘De Coen en Sander Show’ bekend dat hij en zijn vrouw Tessel vandaag trotse ouders zijn geworden van een dochter, Cato Doortje. Het is de derde keer dat Sander vader is geworden. Sander Lantinga: “Twee voor twee vannacht zijn wij ouders geworden van een kerngezonde en vanzelfsprekend prachtige dochter. Ze heet Cato Doortje. Zonder al te zweverig te klinken, voelt ons gezinnetje nu echt compleet.” De kersverse vader vroeg speciaal voor zijn dochter het nummer ‘Your Song’ van Elton John aan.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Johnny de Mol vertelt Gerard Ekdom over huwelijksreis

Johnny de Mol vertelde vanochtend in ‘Ekdom in de Morgen’ op www.radio10.nl aan Gerard Ekdom dat hij en Anouk voorlopig niet op huwelijksreis gaan. Gerard was afgelopen vrijdag ook aanwezig op het huwelijk, waar hij plaatjes heeft gedraaid op het feest.

TV fragmenten

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Deelnemer HHB steelt bijna oven van medekandidaat

Kijk maandag om 22.10 uur op NPO 1 naar Smaakt naar Meer.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Moeilijke opdracht HHB: 'Het is meer een vaatdoekje'

Kijk maandag om 22.10 naar Smaakt naar Meer op NPO 1 voor meer informatie over de nieuwe aflevering.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Liesbeth heeft het zwaar na de eerste opdracht

Heel Holland Bakt is weer van start. Sommige kandidaten moeten nog een beetje wennen aan de hoge druk. Maandag wordt er nagepraat in Smaakt naar Meer om 22.10 uur op NPO 1.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Maroeska komt flink in de problemen met haar taart

Maandagavond wordt er nagepraat over Heel Holland Bakt in Smaakt naar Meer om 22.10 uur op NPO 1.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Wat gaat Nederland doen met terugkerende Syriëgangers?

Advocaat André Seebregts verdedigt een man die naar Syrië is afgereisd om zijn broer terug te halen. In het praatprogramma De Nieuwe Maan vertelt hij erover.

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Vooruitblik op Expeditie Robinson aflevering 15

De halve finale is in zicht.