Radio fragmenten

NIEUW
04:38
Geselecteerd Speelt nu af

Jeroen Pauw stopt in juli weer bij Op1

Jeroen Pauw houdt het voor de zomer weer voor gezien bij Op1. In Veronica Inside op Radio Veronica bracht presentator Wilfred Genee vandaag naar buiten dat Jeroen Pauw en Fidan Ekiz worden vervangen bij Op1. Artikel radioveronica.nl: https://www.radioveronica.nl/gemist/jeroen-pauw-stopt-met-presenteren-op1

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Zo klinkt de terugkeer van Coen op Radio 538

Coen Swijnenberg is donderdag na een afwezigheid van een half jaar terug op Radio 538. De dj, die herstellende is van een burn-out, voegde zich in de middag bij zijn collega Sander Lantinga en is ‘ontzettend blij’ weer achter de microfoon te kruipen.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Freek de Jonge: Youp kopieerde wat ik deed

Freek de Jonge heeft zateravond in Onze Man in Deventer op NPO Radio 1 een flinke sneer uitgedeeld aan het adres van zijn collega-cabaretier Youp van ‘t Hek. In het programma vroeg presentator Özcan Akyol wat hij vond van de kritiek, dat hij volgens Youp nog heel erg van de oude activistische stempel zou zijn. Daarop sneerde Freek: ‘Youp heeft gekopieerd wat ik deed en daardoor kreeg hij succes.’

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Joling in 538 Ochtendshow: zanger loopt 350.000 euro mis

Gerard Joling was deze ochtend te gast bij De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Hij vertelde hoeveel geld hij misloopt door de coronacrisis en over zijn concerten in de Ziggo Dome.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes: ‘Natuurlijk heb ik er thuis van langs gekregen’

André Hazes geeft toe dat hij zich tijdens de tijdelijke breuk met zijn vriendin Monique Westenberg lomp heeft gedragen, maar ontkent dat hij is vreemdgegaan met Bridget Maasland. Monique zou hem bij vreemdgaan bovendien nooit hebben teruggenomen, vertelde de zanger vanochtend op Radio 538 aan Frank Dane.

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Antoinette Hertsenberg vertelt over DWDD-blunder

Antoinette Hertsenberg heeft gereageerd op de verstoring van De Wereld Draait Door gisteravond tijdens een gevoelig optreden. In de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 zei de Radar-presentatrice geen idee te hebben waarom haar repetitie voor de promo van haar programma kort live te zien was tijdens DWDD.

TV fragmenten

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Afscheidslied Davina Michelle raakt nieuwslezer Henk Blok

Henk Blok (52) was vrijdag voor het laatst te horen op de radio in de 538 Ochtendshow met Frank Dane.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Ariana en Gaga scoren de hoogste binnenkomer in de Top 40

Dit is het overzicht van de belangrijkste verschuivingen in de Top 40 van week 22. In de lijst zien we 3 binnenkomers, 10 zittenblijvers, 11 stijgers en 16 zakkers.

NIEUW
04:24
Geselecteerd Speelt nu af

Trijntje Oosterhuis bezingt vitale beroepen

Trijntje Oosterhuis heeft een eerbetoon gebracht aan het NPO 1-coronacrisisprogramma Frontberichten, dat zondag voor de laatste keer te zien zal zijn. Bij het nummer hoort een bijzondere videoclip, waarin alle hoogtepunten van de afleveringen te zien zijn.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe gaat het nu met boer Aad?

Yvon Jaspers gaat terug naar boer Aad en naar boer Willem. Hoe is het de boeren vergaan in de liefde? Boer Zoekt Vrouw Special 3, zondag op NPO 1, 20.20 uur.

NIEUW
04:00
Geselecteerd Speelt nu af

Schapenboer woest: 'De wolf is een ordinaire moordenaar'

In Op1 stonden schapenboer Jos Verhulst en ecoloog Glenn Lelieveld van de Zoogdiervereniging lijnrecht tegenover elkaar in een discussie over de wolf in Nederland.

NIEUW
00:39
Geselecteerd Speelt nu af

André van Duin bij Geknipte Gasten

Fragment van Adré van Duin bij Geknipte Gasten van BNNVara.