Indo Food

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
11:07

Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng

In deze aflevering van INDO FOOD leren Job & Perry over het ontstaan van nasi goreng. De Indische Rotterdammer Albert komt op bezoek in de toko van Perry, om Job en Perry een masterclass te geven. Albert maakt zijn nasi goreng op een speciale manier. Hij legt uit hoe hij het maakt en hoe nasi goreng is ontstaan. Vervolgens doen de heren hun uiterste best om Albert omver te blazen met hun typisch Rotterdamse variatie op nasi goreng. Gaat dat lukken?

10:02

Deze Indische gestoomde cake wil je echt proeven (en maken!)

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan Job & Perry langs bij Indische Lola, die als een van de weinigen in Nederland nog Indisch bakt. Job en Perry proeven alles, van sponscake tot klepon tot een bijzondere, typisch Indische gestoomde cake: roti kukus. Lola geeft haar 'geheime' recept weg voor roti kukus, maar Job en Perry proberen Lola te overtuigen van hun over the top versie.

9:13

Hou je van experimenteren in de keuken? Maak dan eens papeda

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan we terug naar roots van Job. Hij is een Molukker, maar weet eigenlijk vrij weinig van deze keuken. Daarom gaat Job samen met Perry in de leer bij Chesron, die een Moluks restaurant in Breda runt. Ze leren van hem alles over papeda, een typisch Moluks gerecht. En het leuke is, bij deze maaltijd mag je geen bestek gebruiken. Je moet je bordje leeg slurpen!

9:37

Indische chef verklapt geheim achter de perfecte bamisoep

Deze serie is pre-corona opgenomen. In deze aflevering van INDO FOOD gaan Job & Perry in de leer bij Aries, een Indische chef met een populaire signature dish: verse bamisoep. Job en Perry zijn verslaafd aan de welbekende pakjes instant bamisoep, maar raken nóg meer verslaafd aan de verse, zelfgemaakte versie. Aries, de bamisoep-expert leert ze dit typisch Indonesische gerecht maken. En op hun beurt laat het duo hun versie proeven aan Aries. Komt Job en Perry's bamisoep door de strenge keuring?

8:50

Zo maak je de lekkerste Indonesische rendang in eigen keuken

Deze serie is pre-corona opgenomen. In de eerste aflevering van INDO FOOD reizen Job & Perry af naar Heerhugowaard, waar Indische Tante Annie in haar eigen toko het geheim verklapt achter de perfecte rendang. Precies zoals ze ‘m in Indonesië maken, mét alle tips & tricks. Het duo raakt enorm onder de indruk van Tante Annies grote hart en kookkunsten. Ze doen boodschappen bij een Aziatische supermarkt en verrassen Tante Annie met hun twist op de klassieke rendang: bapao met rendang-vulling. Dan rest alleen nog de vraag: keurt Tante Annie Job en Perry’s variant goed?

Meer video's

Gerelateerde series