Korte reportage

Korte reportages over het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:36

Patrick kweekt microgroenten

Patrick heeft een nieuw food concept, reststromen van oesterzwammen worden gebruikt voor het kweken van microgroenten.

2:14

Selectiedag voor brandweervrijwilligers Zuid-Holland-Zuid

De brandweer van veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid hield zaterdagochtend een selectiedag voor nieuwe brandweervrijwilligers. Zo'n 30 potentiële brandweermannen en brandweervrouwen deden mee aan de dag.

2:11

Nathan is 'ambulanceklevers' helemaal zat

Officier van Dienst Nathan Waller maakt regelmatig mee dat auto's achter een ambulance bumperkleven die met 140 kilometer per uur onderweg is naar een noodgeval. Nathan deelt zijn ervaring op LinkedIn, waar zijn bericht door meer dan 320.000 mensen gelezen wordt.

1:40

Mentoren met confettikanon naar geslaagde leerlingen

Mentoren pakken het dit jaar een keertje anders aan. In plaats van bellen, gaan ze in een versierde camper langs bij leerlingen om ze te vertellen dat ze geslaagd zijn.

1:48

Dordtse broers 15 jaar in tv-hit Help, mijn man is klusser!

Al veertien seizoenen zijn ze te zien in het immens populaire tv-programma ‘Help, mijn man is klusser!’, dat wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt. Maar de Dordtse klusbroers Marcel en Ronald Auerbach zijn er de mannen niet naar om naast hun schoenen te gaan lopen door het succes.

2:37

Visarendpopulatie de Biesbosch blijft groeien

Heel Nederland kan twee broedende visarenden in Nationaal Park de Biesbosch volgen. Het stel heeft inmiddels twee kuikers ter wereld mogen verwelkomen. Visarenden in de Biesbosch: het resultaat van succesvolle natuurprojecten, zo vertelt boswachter Harm Blom vol passie.

Meer video's

Gerelateerde series