Korte reportage

Korte reportages over het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:56

80'ers zeer gelukkig met Portugese zwerfhond

Een stel van over de tachtig uit Papendrecht heeft een zwerfhond uit Portugal meegenomen. Ze vonden de hond op vakantie en vonden hem zo zielig dat ze na hun vakantie zijn teruggereden om hem op te halen en mee naar huis te nemen.

2:21

Hoe een jong gezin van hun roze babywolk af werd getrokken

Ze leek kerngezond bij de geboorte: baby Nova. Wekenlang zaten haar ouders Dana (32) en Ruben (31) op een roze wolk. Tot er iets goed mis bleek. Een hersentumor groeide en woekerde. En zette de wereld van het kersverse gezin compleet op zijn kop. ,,We kregen te horen dat we afscheid moesten nemen. In gedachten waren we al met haar begrafenis bezig.” Maar het liep anders.

1:42

Mathijs wint Special Media Award met zijn kookvlog

Mathijs Withaar maakt kookvlogs op YouTube. Deze vlogs zijn erg populair. Zo populair dat Mathijs hiervoor de Special Media Award heeft gewonnen. Naast koken is Mathijs gek op presenteren en vloggen.

2:14

Hulpdiensten zetten ongeval in scène in Drechttunnel

Donderdagavond werd er een groot ongeluk in scene gezet in de Drechttunnel zodat hulpdiensten konden oefenen.

2:23

John is bijna 80 en brengt nog dagelijks de krant rond

Hij is met tachtig jaar een van de oudste bezorgers van deze krant: John Schuit. Elke ochtend om kwart over vier gaat zijn wekker.

2:48

Ineke wacht al 1,5 jaar op operatie: 'Ik kan niets meer'

Ineke (63) zit al 1,5 jaar te wachten op haar heupoperatie die telkens maar uitgesteld wordt door corona. Ze is al twee keer weggestuurd uit het ziekenhuis doordat een coronapatiënt haar IC-bed nodig had.

Meer video's

Gerelateerde series